Header

Bilden ger ingen rättvisa till färgen, den är egentligen skrikrosa! Croptop från H&M 29.90:-


Tanktop typ från BIKBOK 149 :-


T-shirt/magtröja från H&M 79.90 :-


Hårnålar från BIKBOK 2 för 19 :-


Korta träningsshorts från ginatricot 149:-

Fick denna utav min moster igår efter att vi hade varit och tränat! Bikini från stadium outlet 50:- per del.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Åh, det var så skönt att träna idag. Var ju två veckor sedan jag var på gymmet! Gick på bandet 20 minuter och lite mage och ben övningar. Nu så ska jag hem men jag skriver mer om min dag senare, puss!
Likes

Comments

Har även fått 500kr, en tårtspade i silver, mitt moppe körkort eller ah, mamma betalade det som en present och min moppe men har inte tagit kort på det tyvärr! Jag har inte heller fått utav alla men jag lägger ut bilder på det i ett senare inlägg när jag har fått allt! 

Rosor av mamma

Två baby lips av mormor och Larry i PINK PUNCH & CHERRY ME

Ett Coca-Cola lipsmacker av min lilla syster och hennes kompis Tyra. 

Armband av Tyra och Tyra 

Armband av Tyra och TyraArmband av min lilla systers kompis Tyra

Armband av Tyra och Tyra

Armband av Tyra och Tyra

Armband av Tyra och Tyra

Plattång av Philippa, Nellie, Sanna, Johan och August

Isadora wonder nail i 754 BELLA VITA av mormor och Larry och Viva La Diva FRENCH MANIQURE

Likes

Comments

Sitter just nu och väntar på att min mormor och Larry som är lite sena. Slutade ungefär 14 idag för eftersom att vi stod i caféet så fick vi sluta när caféet stängde. Så då åkte jag och Philippa till stan för att lägga undan lite saker på H&M och Lindex. Köpte även ett par nya tränings byxor på Gina som jag velat ha ett tag nu. När jag kom hem åkte jag och mamma ner till stan igen direkt så fick jag en till fördelsedagspresent som var att hon betalade mitt moppe körkort. Och så fick jag AM klass 1 kortet även fast jag har en klass 2 moppe! Så det var jätte bra! Men nu måste jag gå för nu kom dom, så hörs sen, puss!
Likes

Comments

Hellu! Sitter just ni i skolans café och äter päronsplit. Har inga lektioner idag pga att jag sitter här så det är gööött! Efter skolan ska jag as fort till Lindex på vimpeln och lägga undan en bikini och sen fort till H&M och lägga undan något, och sen hem och städa. Sen vid halv sju, sju kommer mormor och Larry hem till mamma så ska vi ha lite kalas typ. Har inget mer att säga så vi hörs sen, puss!
Likes

Comments

Hej på er! Kom nyss hem ifrån att ha gått en 5 km med pappa. Så nu är jag ganska trött. Var ju på allum idag med Philippa och fick med mig 3 tröjor hem. Tror dock att jag visar de imorgon. Vi åkte dit vid 20 i 2 så vi kom dit ungefär 10 över. Då gick vi in på skopunkten och sedan på H&M. Haha vi testade typ halva affären, vi testade säkert minst 15 plagg var hahah. Dock köpte vi bara två plagg var. Efter det gick vi och kollade lite så träffade vi min moster så hon var så snäll och köpte tröjorna på H&M åt mig. Fick även hårnålar för det var typ 2 för 19 på bikbok. Sen kollade vi lite mer, åt på Max och sen åkte vi hem vid 10 i 6. Kom hem vid ungefär kvart i 7 och då gick jag och pappa ut och gick direkt. Så nu ligger jag i soffan och kollar på 112 på liv och död. Nu blev det ett ganska långt inlägg så vi hörs sen, puss!

Likes

Comments

Heej! Sitter just nu hemma i min säng och slutade för en halvtimma sedan. Skulle egentligen ha slutat 13.40 men våran vikarie i matten behövde gå tidigare för hon skulle ja en annan klass och min tyska var inställd så det är niiice! Ska iallafall snart bege mig ner till stationen där jag ska möta Philippa så ska vi ta tåget som åker vid 13.40. Men måste äta nu så hörs sen, puss!
Likes

Comments

Hellu! sitter just nu i min säng och har nyss duschat. Dagen idag blev ju inte riktigt som jag tänkt mig. Istället för att städa mitt rum och träna sov jag.. Vilket inte är bra för kommer säkert inte kunna sova nu. 

Imorgon ska jag och philippa antagligen till Allum och kolla lite. Älskar deras H&M där för de har en viss kollektion där som inte finns på H&M här i Alingsås. Och enligt mig är det de ända snygga kläderna som H&M har, typ. Så ska kolla där, på ginatricot och bikbok typ haha. Tror inte jag kommer köpa något. Kanske får med mig något enstaka plagg från gina eller H&M. Sen när vi kommer hem beroende på vilken tid så ska jag träna! Och jag hoppas verkligen att det blir av för jag har verkligen ångest över att jag inte har tränat på 1,5 vecka! Men nu måste jag sova så vi hörs imorgon, puss! 

Likes

Comments

Hej på er! Ligger just nu i soffan och har så jävla ont i mitt huvud. Ska egentligen städa mitt rum men orkar typ inte ens gå. Ska kanske träna sedan om jag orkar annars ska jag nog bara ta det lugnt. Men jag har typ inget att mer att säga så hörs sen, puss!
Likes

Comments