Ting man kan lære fra youtube


Livet er et lære, og vit at man kan lære mye fra youtube! Nei, man kan ikke stole på alt som blir sagt i en youtubevideo, det er viktig å sjekke kilder osv. MEN, når jeg ser meg blind på kompliserte setninger som jeg ikke forstår selv etter femte forsøket, kan jeg så og si alltid finne noe nyttig på youtube. Eller når jeg vil se litt action i stedet for å lese om det. Nå leser jeg for eksempel om bronkiolitt og andre luftveisinfeksjoner hos barn, og da kan videoer som dette hjelpe meg å forstå det jeg leser:


Det er ikke bare nå i clinical rotations at youtube kommer godt med; jeg husker vi så mange youtube-videoer i løpet av preclinics i fag som physiology og pathology, der store mengder informasjon måtte memoreres på kort tid. Personlig syns jeg det er lettere å huske ting jeg er blitt forklart kontra noe jeg har lest i en bok, og aller best liker jeg disse tegnevideoene av Armando Hasudungan eller Osmosis:


Det er så mange videoer der ute om Nephrology! Og takk og lov, for nyrer er vanskelig (men gøy). Dessuten er det veldig mye å hente på motivasjonsfronten, men det kan vi snakke om en annen gang. Nå må jeg tilbake til barnesykdommene, ha det så bra! 🌷


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229