TILBAKE I RIGA (VLOGG)

Klarte ikke bestemme meg for om det het vlog eller vlogg - har nå landa på vlogg! hehe


Nå har det offisielt klikka for meg her. Og samtidig føles det helt rett. Etter å ha delt innlegg om medisinstudiet på denne bloggen i 6 år syns jeg at min nye hobby er et ganske naturlig neste steg. Dere, jeg har bestemt meg for å teste ut youtube!
I flere år har jeg fulgt med på andre som lager videoer og deler små biter fra livene sine, opp og nedturer, erfaringer og visdomsord, og jeg har hatt så lyst til å prøve det ut men aldri riktig våget å hoppe i det. Tenk om noen syns jeg er teit, og tenk om noen ikke liker videoene mine. Men vet dere hva? Det er det garantert allerede noen som syns, og selvfølgelig kommer ikke alle til å like videoene - men jeg kan jo ikke la det stoppe meg! Jeg går inn i dette med litt humor og lite selvhøytydelighet, med mål om å være meg selv og ikke pynte på noe. Så får vi se hvor tøff jeg er i lengden 😄


Se min første vlog på youtube (link):

https://www.youtube.com/watch?v=2ktLxKcM5LQ


Jeg er klar over at det ikke er sånn veldig høyt nivå på klippingen foreløpig, men jeg håper jeg lærer noen triks etter hvert. Kom gjerne med konstruktiv kritikk eller tips om hvordan jeg kan forbedre meg, og skriv veldig gjerne i kommentarfeltet hva dere har lyst til å se i neste video!

Liker

Kommentarer

Katinka
Katinka,
Likte det skikkelig godt Ingrid! 😊
ingridnordli
ingridnordli,
Tusen takk, Katinka! Dette er en morsom idé jeg er glad for at jeg turte å prøve 😅😍nouw.com/ingridnordli
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229