This feeling


Nå måtte jeg bare sette meg ned og skrive litt. Jeg må prøve å sette ord på denne følelsen; skrive den ned og spare den til en dag hvor jeg trenger å huske den.

Jeg må huske hvordan jeg føler det i dag. Akkurat i dag. 25. mars 2016. Langfredag. Påskeferie. Det. Skjer. Absolutt. Ingen. Ting. Merkelig følelse altså. Deilig og avslappende, men samtidig litt tomt og kjedelig. Jeg føler meg rastløs, men samtidig føles det helt ok å sitte her under pleddet og vite at det ikke er et eneste sted jeg må være nå, bortsett fra her. Jeg har ikke følt det sånn siden... Siden... Hm, nei det husker jeg visst ikke. Kanskje den siste dagen i hvert semester, når siste eksamen er bestått og timeplanen for neste semester ennå ikke er ute. Ingen bekymringer. Ingenting som må gjøres. Bortsett fra å pakke kofferten, da.

Det er uansett en annerledes følelse enn den jeg har i dag. I dag er jeg sliten i kroppen etter å ha jobbet non stop i 4 uker. Etter en eksamensperiode er jeg sliten i hodet etter et helt semester med konstant press og stress. Og etter det siste semesteret nå var jeg også sliten i sjelen. Det var det perfekte tidspunkt for en pause. For å ta et halvår fri. Haha, fri meg i ****. Jeg koser meg uansett mer nå enn jeg har gjort på lenge. Til og med her jeg sitter og gjør ingenting. Det er nok noe i det der med å stoppe opp i blant bare for å være - bare puste. Slappe av litt mellom slaga. Det er bare så lett å glemme der man farter fra den ene jobben til den andre. Uansett hvor gøy det er, burde vel denne rolige stunden minne meg om at jeg må ta det litt roligere. Hadde vært dumt å møte veggen i løpet av frihalvåret sitt, mener jeg. 


God påske! 💛


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229