Se hva jeg har fått i posten!!


Whoop whoop! Jeg var så gira da jeg skjønte hva det var som hadde kommet i posten her om dagen, og jeg er omtrent like gira nå. Dette er noe jeg har tenkt på så mange ganger, og hatt lyst til å skaffe meg helt siden jeg begynte på medisinstudiet, men jeg har liksom aldri kommet så langt. Og de gangene jeg har sjekka litt priser og sånt, har jeg bare funnet dyre forslag. MEN NÅ DERE!


Det stemmer! Nå har jeg kjøpt meg et sutursett!

Pakken inneholder: suturnål- og tråd, skalpellblad- og håndtak, Irissaks, Adson pinsett, nåleholder (Mosquito Forceps) og bandasjesaks. Jeg bestilte en ekstra pakke med suturnål- og tråd, for jeg har planer om å øve en del før jeg er ferdig med dette siste året. Og så kommer det som er virkelig fantastisk - jeg fant en billig hudmodell i silikon som shipper til Norge! Det tok nemlig en stund å finne billige alternativer som ikke hadde shippingsrestriksjoner, men jeg klarte det til slutt. Sutursett HER , hudmodell HER og ekstra suturpakker HER. Det ser ut som om det er tomt for den hudmodellen jeg bestilte, men sjekk lenger ned på siden for liknende forslag.

Jeg bestilte alt på Amazon og fikk det levert veldig raskt og alt i én pakke, men det går an å bestille fra andre sider også. Jeg vet det finnes noe på eBay, og Gymo har samme type sutursett til en grei pris, men hudmodellene deres er veldig dyre. Så det lønner seg å sjekke litt før man bestiller. Banan og kyllinglår er andre, billigere alternativer man kan øve seg på.

Jeg er i hvert fall veldig fornøyd foreløpig, og gleder meg til å teste det ut! Jeg har nemlig gitt meg selv streng beskjed om at jeg må skrive ferdig litteraturstudien til masteroppgaven min før jeg får lov til å begynne med det der. Så det skal jeg fortsette med nå med en eneste gang.

Liker

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Läser du till läkare?nouw.com/juliavnmelin
Julie
Julie,
Hei!

Hvor mye koster det å gå medisin ved Riga? Hjelper Lånekassen deg? Det står 12000 eur pr år man tar på nettsiden deres, blir jo dyrt når man også skal leie bolig. Hvordan klarte du deg gjennom årene ?
håper du skriver et innlegg om dette 😊 det må vel være krevende å være student i utlandet med så høye skoleavgifter.
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229