Riga bound


God kveld fra Riga! Det er så godt å være tilbake! Riga altså, hva skal jeg si. Elsk-hat-forhold til de grader. Akkurat nå er det elsk 💗 Det var spådd regn og kaldt vær hele helgen, men Riga overrasker med sol og varme akkurat nå som jeg er på besøk. Takk for det! Jeg bor hos M frem til søndag og så skal jeg være hos lillesøster de siste dagene. I går koste vi oss med vin og mat før vi dro ut på byen, akkurat som sist gang vi så hverandre. Ingenting har forandret seg der, bortsett fra at nå har i hvert fall ikke jeg noen eksamner å tenke på.


I dag har vi tatt det svært rolig. Etter å ha slappet av halve dagen dro vi på hockeykamp og så Latvia knuse Tyskland 4-1! Det var min aller første hockeykamp faktisk, veldig god stemning! Hockey er jo hakket tøffere enn fotball; mye raskere spill og mer nærkontakt. Det smeller jo hele tiden! Gutter i shorts var det dårligere med, men det kan jeg leve med. Høhø


Nå er det movies and chill her hos M til vi sovner. Vi har laget nachos og har planer om å kose oss skikkelig. Og i morgen tar jeg med meg trillekofferten til lillesøster og gamleleiligheten. God natt fra Riga.

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229