Q: Fadderuke i Riga


A: Selvfølgelig har vi fadderuke i Riga. Hvordan skal man ellers komme seg gjennom et langt semester, sier nå jeg. Men vi har vel ikke akkurat fadderuke ettersom vi ikke har faddere, og ikke varer det en uke heller. Men vi har velkomsthelgen arrangert av ANSA Latvia, og den er minst like bra! En helg fylt med fest og kalas, boyz and booze. Og det begynner allerede i morgen!

Fra velkomsthelgen 2013 - blått lag!


Fredagen er det beste med hele velkomsthelgen, da er det rebusløp i gamlebyen. Det er så moro, og man blir kjent med gamlebyen mens man løper fra bar til bar og løser oppgaver og samler poeng. Jeg vil ikke røpe for mye nå, dessuten er det litt annerledes hvert år siden arrangementansvarlige i ANSA-styret sjelden er de samme hvert år. Men de skuffer aldri og jeg har store forventninger til velkomsthelgen 2016. Jeg skal sitte på post denne gangen, og vi har planlagt masse gøy for gruppene som kommer forbi!

Velkomsthelgen 2014 - "dyrehagen" hvor vi krasjet et brudebilde


Lørdagen er vanligvis litt roligere, med koselig middag og kåringer fra fredagens konkurranser, før det setter i gang igjen! Nå vet jeg at det går rykter om alkoholvanene til utenlandsstudenter generelt, og det må jeg bare få si: vi holder ikke på sånn hele året, altså. I hvert fall ikke alle av oss. Jeg fatter ikke hvordan noen holder ut en hel uke med dette. 


Fra velkomsthelgen 2015 - "E for eventyr"


La oss løfte glasset og ønske velkommen til det nye semesteret, de nye studentene og de nye sene kveldene under leselampa. Bånski! 🍻🍸


  • Q&A

Liker

Kommentarer

ingebjorgfoss
ingebjorgfoss,
ingridnordli
ingridnordli,
andreasaunes
andreasaunes,
Ååh det ser kjempegøy ut!nouw.com/andreasaunes
ingridnordli
ingridnordli,
Det er det!❤️nouw.com/ingridnordli
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229