Overlevde første uka

Det er søndag og jeg har så vidt overlevd den første uka av niende semester. Tenkte egentlig å kjøre på med en clickbait og overskriften "Overlevde nesten", men det er jo egentlig ingen spøk. Jeg fikk tidenes halsbetennelse med kaldsvetting og feberkramper natt til mandag, trodde jeg skulle dø. Jeg sov kanskje 3 timer før jeg måtte stå opp og dra til barnesykehuset for semesterets første class klokka 8:00, nemlig Infectious diseases in Children. Passer jo perfekt med visitter i bakteriefylte barneavdelinger denne uka!

Jeg selvdiagnostiserte meg med virusinfeksjon, og selvmedisinert på Paracet og Strepsil satser jeg på å være helt fin til ca midt i neste uke, like frisk som før.

Slenger med et lite bilde fra fjorårets eventyr på Ahus, da jeg plutselig oppdaget at jeg hadde blodsøl på klærne uten å skjønne hvor det kom fra. Har ikke fått av meg øredobbene heller, fy-fy!

Syk som jeg var, syntes jeg at jeg hadde fortjent en god og avslappende start på semesteret. Som dere vet, i Riga er alt mye billigere enn hjemme. Og ettersom jeg ikke var på noen ferie i år (eller i fjor) så tok jeg meg en liten sommerferie på Taka Spa på onsdag. Der har de et lite basseng, boblebad, badstue og dampbad. Perfekt for en romantisk ferie med seg selv og en random russer som sikkert heller ikke har hatt noen sommerferie i år stakar. 

Liker

Kommentarer

Ellendelin
Ellendelin,
Åh vad härligt med spa!nouw.com/ellendelin
ingebjorgfoss
ingebjorgfoss,
Uff dritt å bli syk den første uka da :/ nouw.com/ingebjorgfoss
ingridnordli
ingridnordli,
Jaa, men er heldigvis bedre nå 😊 God helg!nouw.com/ingridnordli
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229