Nyttårsforsetter


💎 Lage nyttårsforsetter for 2017 mens det ennå er 2016

💎 Bli flinkere til å rydde

💎 Finne en bedre studieteknikk

💎 Skrive en sang

💎 Lese en bok som ikke er pensum

💎 Bli flinkere til å holde kontakt med venner

💎 Spise sunt 5/7 dager i uka

💎 Reise til et nytt land

💎 Redde verdenHello Riga. Da var jeg tilbake i leiligheten og alt ser nøyaktig ut som da jeg forlot det. Bortsett fra julestjerna, den har tatt kvelden (forståelig nok etter 2 uker uten vann). Jeg kjøpte julestjerna i slutten av november da julestemningen var på topp og julepynten ropte på meg fra skapet. Jeg hadde kun ett mål: å holde liv i den fine, røde blomsten helt til jul. 18. desember var den like fin, og jeg kunne ta juleferie med god samvittighet - like mye fordi jeg nettopp hadde blitt dept-free i cardio og syntes jeg lå godt an til eksamen. Hvor ble det av den følelsen?


Jeg er egentlig litt fan av nyttårsforsetter og tenker hvert år at dette året skal jeg jammen sette meg noen fine mål og jobbe for å nå dem. Det er ikke sånn at jeg blir skuffet om jeg ikke klarer alt som står der, jeg ser det heller som en mulighet. Men i år som alle år tidligere er jeg allerede sent ute. I fjor tror jeg at jeg var så treg at det ikke ble noen nyttårsforsetter. Men i år! 2016 er året dere, og det begynner bra!

Det føles greit å være tilbake, bedre enn jeg trodde det skulle bli i alle fall. Jeg er veldig klar for å bli ferdig med dette semesteret nå, så jo fortere jeg setter i gang jo fortere kommer jeg i mål!

Som i Norge er det masse snø i Riga. Hurra! Det verste jeg vet er når det er iskaldt uten snø, det føles så meningsløst. Håper den ligger ut januar ⛄

Noe annet som er gøy er at favorittkaféen min har åpnet en ny kafé bokstavelig talt rett borti gata. Dobbelthurra!! Så nå flytter jeg inn der for januar og eksamensperioden, snakkes!


Nyttårsforsett nummer to sliter jeg åpenbart litt med, i og med at jeg ligger her i stedet for å pakke ut av kofferten og vaske gulvene som jeg ikke rakk før jul. Hehe, vi lager nyttårsforsetter av en grunn, eller hva? Komme i gang da kanskje...


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229