I'm coming home


Dette er en rar dag. Men gårsdagen var enda rarere. Da fikk jeg ordna mer enn jeg har fått ordna hele semesteret, føltes det som. Jeg var på skolen og fikk underskrevet noen papirer, Handlet noe mat, hadde sushidate med L som heldigvis ikke hadde reist enda hun heller. Satte mobilabonnementet mitt på pause. Sorterte ut klær jeg ikke bruker til innsamling for de som trenger det med. Pakket baggene. Laget middag. Superwoman!

Men ja, denne dagen er kanskje litt rarere allikevel. Selv om jeg gleder meg veldig til å komme hjem til Norge og starte ferien frihalvåret, gleder jeg meg allerede litt til å komme hjem til Riga for å begynne på studiene med ny glød. Hjem til Norge og hjem til Riga, det er litt forvirrende. Hvor er egentlig hjem? Akkurat nå er det Norge, ettersom jeg pakker med meg alt jeg kan bære og flytter dit for et halvt år. Men i september føles forhåpentligvis Riga som hjemme igjen.


En ting som er litt gøy, er at nå kan man faktisk komme til denne bloggen om man skriver www.ingridnordli.no eller www.ingridnordli.com. Det stemmer, jeg har fått domene til bloggen! Personlig skulle jeg ønske alle hadde domener, er så mye lettere å huske enn powergirl93.blogg.no liksom. Hehe, jeg syns det er gøy ihvertfall!

Ellers kan jeg jo nevne at jeg har planer om å skrive mer om alt som har med medisinstudiet å gjøre på denne bloggen, slik at den gamle kan bli slettet en eller annen gang i fremtiden. Det er bare å glede seg til innlegg om søknadsprosessen, studiene, de forskjellige fagene, studiemiljøet, Riga osv. Jeg gleder meg ihvertfall til å skrive dem!


​​​
Nå skal jeg bare ordne det siste før jeg hopper i en taxi og dra til flyplassen. Vi snakkes i Norge!


Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229