Helt nytt sykehusbygg


I dag måtte jeg bare dra frem kameraet og ta noen bilder mens jeg var på sykehuset. De har nemlig bygd et nytt bygg på Gailezers, det sykehuset som vi ikke liker å være på fordi det ligger så langt unna. Det var altså SÅ fint; jeg ble helt målløs da jeg kom inn der. Og garderobedamene smilte?! Og de snakket engelsk??! Tror nesten at jeg må ha drømt det siste der, hehe. Veldig hyggelig å bli møtt av et blidt ansikt om morgenen i alle fall.

Sjekk ut vårt nye "campus":


Helt sterilt, kunne operert i denne gangen her.

Lyse, romslige klasserom.

Sakkosekker? Nå har det offisielt rabla for dette universitetet!

#medisinstudiet


Enda et pluss er at bygningen henger sammen med hovedbygget, slik at du kan gå tørrskodd fra klasserommet til avdelingene. Det er en luksus vi ikke alltid har, men bytte sko før vi forlater klasserommet - det må vi uansett. Det er ikke lov med utesko i avdelingene, men innesko som man har gått ute med er jo noe helt annet Yesda.

Jeg savner forresten nyrene allerede. Nå har vi hatt om leveren de siste par dagene og det syns jeg er vanskelig. Men det er ikke så mye annet å gjøre enn å lese til det sitter. Så da trenger jeg ikke lure på hva jeg skal finne på i kveld.

Er ikke litt misunnelig på de som har fått sommerferie en gang...


Liker

Kommentarer

wife
wife,
Wow, så utrolig flott det var!! Og så deilig at det henger sammen med det ande bygget, så alt blir enklere 😃 Lykke til med lesing! <3nouw.com/wife
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229