Frøken


Bonjour. Dette frihalvåret ble vel ikke så rolig som jeg hadde tenkt. Jeg skulle liksom bare jobbe litt på ungdomsskolen hvis de trengte en vikar noen timer her og noen timer der. Nå har jeg fått egen pult, egen nøkkel og egen iPad, og jobber 08:45-14:15 som vikar og assistent litt om hverandre. I hvert fall for de neste 3 ukene. Så får vi se hva som skjer etter det. Veldig gøy da! Koser meg altså 👏

Til helgen drar jeg tilbake til asylmottaket i Hurdalen. Jeg kommer til å jobbe der noen helger fremover, og forhåpentligvis helt frem til sommeren. Jeg jobber mest med barna og damene som bor der, leker og lærer dem norsk. Samtidig lærer jeg litt språk selv og det er jo ikke så dumt. I tillegg skal jeg fungere som en liten helsehjelp; lære dem å skille mellom en vanlig forkjølelse og mer alvorlige tilfeller som krever en sjekk og kjøre til legen når det trengs. Det er visst ikke selvsagt at man ikke skal løpe barbeinte rundt på kalde gulv om vinteren, for eksempel. Det er mye som må læres. Jeg er veldig glad for å få være en del av deres første møte med Norge og tror vi har noe å lære hverandre, flyktningene og jeg.

Og på mandag bærer det til Ahus igjen for siste opplæringsvakt 🏥. Det er mye som skjer akkurat nå og jeg merker at det krever en del å jobbe så mye som jeg gjør. Men det er allikevel en annen type stress enn den man har når man studerer og hittil har det gått bra. Regner med at det roer seg om en stund. Vi snakkes.

Liker

Kommentarer

Fouad
Fouad,
Your smile is nicenouw.com/fouad
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229