Et nytt og bedre liv

Jeg må le litt av meg selv. Jeg er et skikkelig hvorfor-gjøre-i-dag-det-man-kan-gjøre-i-morgen type menneske, spesielt når det kommer til det å skulle starte et nytt og bedre liv. Jeg har så mange gode idéer, så mange planer og ønsker for hvordan ting skal være. Men det blir liksom aldri bedre, for den store dagen hvor alt skal forandres er jo alltid i morgen.

Søndag må være dagen med stor D for sånne typer som meg. For hvilken dag er vel bedre egnet til å planlegge det nye og veldig mye bedre livet enn søndag? Da har du god tid til å planlegge og gjøre alt klart for uken som skal bli den første uken i ditt nye og fantastisk mye bedre liv som skal begynne på MANDAG. Vel, nå er det teknisk sett allerede mandag her i Riga og mitt nye og utrolig fantastisk mye bedre liv skal liksom begynne om 6 timer.


Jeg begynner forresten mitt sykt mye bedre liv med rødt hår, uææ! "Blondes have more fun, but reds do better" sitat: Ingrid som prøver å vende seg til speilbildet sitt. Jeg liker det da! Har fått en del spørsmål om det var spontant eller hvordan jeg bestemte meg for det - jeg har hatt lyst til å prøve det i årevis og jeg fant ut at jeg vil gjøre sånne krumspring mens jeg enda er ung og kan komme unna med det.


Det nye livet begynner også med en veldig god rutine - nemlig en god frokost. Og nå skal jeg dele en deilig oppskrift med dere. Denne frokosten lager seg nesten selv og er både sunn og god! Dette er min versjon av Overnight oats :

Du trenger:
1 dl havregryn | 1-2 ss chiafrø | 2 store ss naturell yoghurt | 1-2 dl kokosmelk | et tomt syltetøyglass med lokk

- Bland sammen chiafrø og havregryn.

- Tilsett yoghurt og melk. (Mengde melk avhenger av hvor bløt du vil ha grøten, 1 dl ble litt for tørt for meg.)

- Rør godt, sett på lokket og la stå i kjøleskap over natten.

Neste morgen har du en nydelig, myk grøt som smaker digg alene men enda diggere med feks. frosne bringebær, blåbær, banan, et kokkosdryss og/eller en skje peanøttsmør. Må passe på så det ikke blir for sunt også!


Og ellers gjelder det vel om å stå opp tidligere, utnytte dagen, rydde mer, trene mer, spise enda sunnere osv osv... Kanskje skrive litt oftere igjen? Bloggen har vært siste prioritet en stund nå. Ikke fordi jeg har hatt så mye å gjøre egentlig, men det har liksom alltid vært noe. Dessuten er det ikke så mye spennende som skjer, det går i det samme ca hver dag. Men når jeg tenker meg om så er det kanskje dét som ville interessert meg aller mest å lese om hvis det var jeg som klikka meg gjennom bloggverden på leting etter en medisinstudent-blogg. Så da skal jeg gjøre et forsøk på å skrive litt oftere fremover, starter med en uke med ett innlegg hver dag og håper at noen setter pris på det. Mer kan man ikke forvente. 😃


Denne uka skjer det en del ting. Jeg har nettopp begynt med siste del av Internal diseases og i morgen skal vi ha time på Technology center og forhåpentligvis få prøve litt forskjellige maskiner og simulatorer. På tirsdag har jeg EKSAMEN i Surgical Diseases og siste time av valgfaget mitt, nemlig Topical issues in gastroenterology. Det kan jeg fortelle om senere. Nå bør jeg legge hodet på puta og få meg litt skjønnhetssøvn, god natt 🌙

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229