Er det fredag?

Jada, det er så godt som fredag for gruppe 62! Læreren vår i Neurosurgery, som er faget vi har hatt denne uka, syns nemlig ikke det var noe vits å ha time i morgen. Og det var ingen som protesterte, for å si det sånn! 😄  Det å ha neurosurgery før man har hatt neurology kan egentlig være kjekt og litt dumt på samme tid; vi har ikke pugget anatomien til nervesystemet siden 3. semester og er kanskje ikke helt inne i det, samtidig var det en veldig grei innledning til neurology som vi skal ha i desember. Vi har gått igjennom hodeskader, spontane blødninger, aneurismer og svulster. Det er nok bare toppen av isfjellet og forhåpentligvis er alt mye klarere før juleferien, for eksamen skal vi ha allerede i januar... Neste uke skal vi ha Pediatric surgery og Basics of Pediatric, og det skal vi ha helt til midten av november. Det blir veldig bra!

Altså, det er straks november og vi har gått 2 måneder på skolen allerede??? Det er sykt hvor fort tiden går når man har det... gøy. Vi hadde eksamen i Anesthesiology på mandag, og det var null stress! Det er et veldig bredt fag som dekker mange områder, og ikke bare for future anesthesiologists. Jeg har flere bilder fra timene, men det kan jeg kanskje vise dere senere! 


Et standard klasserom på sykehuset Gailezers, det er enten rader som dette eller langbord. Ikke hestesko på et kott som på enkelte andre steder (som Stradinssykehuset feks.). Dette er fra Pneumonology rotation da, men det fikk ikke være med i noe innlegg før nå.


Setter veldig pris på kommentarene fra dere med spørsmål eller oppmuntringer forresten. Da føler jeg at det jeg skriver betyr noe for noen, og det er den beste motivasjonen som finnes. Så tusen takk!

Liker

Kommentarer

victoria
victoria,
❤️❤️❤️
Guro
Guro,
Så spennende å se fagene dine dette semesteret, stå på! 😃 Håper du har det bra og at du står på mot eksamener!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229