Dobbeltvakter og kanelboller


Hei. Nå har jeg bare to vakter igjen av denne uka, før jeg kan si meg ferdig med Oslo for denne gang. Jeg syns ikke jeg gjør noe annet enn å jobbe, spise og sove, men det er kanskje normalt i arbeidslivet? Ikke vet jeg. Jeg koser meg veldig i hvert fall, og det er en sann glede å gå på jobb. Til sommeren skal jeg jobbe der fullt. Det blir bra!

Her om dagen, eller kvelden er vel mer riktig, var jeg kjempeklar for kveldsvakt. Lite visste jeg at den skulle bli til en 17-timers dobbeltvakt. Jeg kjenner det fremdeles i kroppen, for å si det sånn. Selve natta gikk greit, jeg har jobbet nattevakter før så det var ikke noe nytt. Men de siste 10 minuttene var ganske krise og jeg hadde mest lyst til å legge meg i en av sengene og sove der i stedet for å sette meg på bussen og kjøre hjem. Det er i slike øyeblikk at små gleder blir store:

Når du har 15 minutter til bussen går, Narvesen har åpnet og det lukter varme kanelboller helt ned til heisen. Mmm


Det hele endte meg at jeg sovnet på bussen og glemte å gå av på riktig sted. 3 stopp senere og etter en veldig våt spasertur i øse-pøsende regn, kunne jeg endelig legge meg i senga. Nå skal jeg gjøre meg klar for en ny vakt, vi snakkes!

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229