At the airport


​​Nå sitter jeg på flyplassen. Snart går flyet til Riga og om bare tre timer er jeg på latvisk jord igjen. Jeg gleder meg til å se alt og alle, hele Riga som jeg var så klar for å ta en pause fra - can't wait to see you! Jeg blir veldig lettet over å kjenne savnet komme krypende, ellers hadde det blitt veldig tungt å skulle dra tilbake til Riga og studiene i september. Nå som savnet er her, har jeg håpet om å at motivasjonen kommer etter. 

Jeg er visst veldig tidlig ute i dag. Flyet går ikke før 11:20, så jeg har enda en time å slappe av på. De bygger om og legger ned halvparten av bedriftene på Gardemoen forresten, så den faste kaféen innenfor sikkerhetskontrollen, hvor jeg bruker å stoppe innom, fins ikke lenger? Dumt.

Håper alle får en like fin helg som jeg har planer om å ha! Adios 


Liker

Kommentarer

ingridnordli
ingridnordli,
Hei! Jeg har aldri vært turist i Riga, i hvert fall aldri bodd på hotell, så jeg er kanskje ikke den beste personen å spørre. 😃 Men jeg ville ha bodd enten i gamlebyen, eller på det store Radisson Blu hotellet i Brivibas Bulvaris!

Om dere er her for å shoppe, så er det nok av kjøpesentre å velge mellom - du har Gallerija Centrs som ligger i gamlebyen, der har de det meste. Ellers er Spice enda større, det ligger litt utenfor sentrum. Jeg har ikke vært noen andre steder 😋

Hvis dere skal ut og ta en drink, må dere selvfølgelig på Skyline Bar på toppen av Radisson. Ellers er utestedet Coyote Fly populært blant turister. I gamlebyen er mine favoritter Kalku Varti (fantastisk musikk, men veldig varmt nede i kjelleren der), Shot Café, Pulkvedis, Funny Fox osv. Man må egentlig bare ta seg en runde og se hvor det er folk 😊

Kos dere i Riga!
nouw.com/ingridnordli
Riga
Riga,
Takk for gode tips! De noteres 😊
Tusen takk! vi gleder oss 😊
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229