6. desember 2018

Ho-ho 🎅 Det er visst lenge siden dere har fått en oppdatering! Dere vet hvordan det er. Det nærmer seg heldigvis juleferie og jeg har bare en uke igjen i Riga før jeg flyr hjem for en to og en halv uke lang juleferie.

Det har ikke skjedd så mye spennende siden sist. Jeg ble ferdig med semesterets eneste offisielle eksamen 2. november, og den siste måneden har jeg hatt favorittfaget. Du gjettet riktig: pediatri. Valgfaget mitt dette semesteret var også innen pediatri, «pediatric emergencies» het det og omhandlet akuttmedisin for barn. Det er utvilsomt det beste valgfaget jeg har hatt noen gang, med utrolig flinke og inspirerende leger som gjorde sitt beste for å forberede oss på akutte situasjoner.

Nå er vi i ferd med å runde av radiologi, eller «Contemporary Diagnostic Imaging» som de har valgt å kalle det i år. I morgen skal vi ha en test med 30 mcq og 30 bilder, det kan jo bli interessant. Og siste uken før jul har vi Public health. Og mens det er rolig på skolen benytter jeg sjansen til å skrive ferdig masteroppgaven som jeg hittil har jobbet med i sneglefart.

Utsikten fra 10. etasje på Gailezers sykehus mens vi enda hadde snø.


Jeg har fått et spørsmål angående lån, stipend og økonomi, det kommer en post om det i morgen eller i løpet av helgen!


Liker

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
förstår att du har haft mycket att göra.Hoppas testet gick bra? Ha det fint🎄nouw.com/juliavnmelin
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229