4. året nærmer seg slutten

Hei alle heldiggriser der hjemme som allerede har fått sommerferie. Her sitter jeg da, inne på kontoret i det fineste været Riga har sett siden 2012 og leser til eksamen. Vi har internal medicine nå på tirsdag, og OBGYN neste uke. Men så skal jeg også endelig få ferie!

På fredag hadde vi siste undervisningstime for dette semesteret. Det var avslutningen på en spennende periode på nyreavdelingen på Riga Stradins Hospital. Det er en av top 5 avdelinger jeg har vært innom i dette landet, hvor sykepleierne er hyggelige og resident-legene er hjelpsomme. Pasientene på nyre har vært blide og snakkesalige, selv om vi ikke alltid skjønner hva de sier...

I siste time fikk Benjamin prøve seg i jakten på nyresteinen med ultralydmaskinen, med Eirin som pasient.

Jeg hadde aldri trodd at nyrer skulle være så spennende, men jeg har virkelig sansen for det organet der! Favorittorgan: nyrer, liksom 😍Nå skal denne frakken vaskes og strykes så den er klar for eksamensperioden. Typisk meg å sette meg ned med bloggen rett før eksamen, men dette gikk kjapt altså! Noen tastetrykk mellom spiserørkramper og tarmslyng må da væra lov!

Liker

Kommentarer

fialindstromm
fialindstromm,
så fin du är! xxnouw.com/fialindstromm
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229