3rd year - check!


Det er jammen ikke lett å vite hva man skal si. Man står bare der og tenker er det over nå? Er det virkelig over? Et skikkelig antiklimaks; man har lest og lest i så lang tid, og plutselig er man ferdig. Bare ferdig. Man har jo bestått, 50% Dr. Nordli og alt det der. Men lykkerusen er avventende. Enda har det ikke gått opp for meg, og jeg venter egentlig på å våkne fra denne drømmen av at noen ringer og lurer på hvorfor jeg ikke er på eksamen. Huff, satser på at det ikke skjer. Jeg har billett hjem på fredag, så jeg regner med at gledestårene kommer idét flyet letter.


Hittl har det bare vært tårer av det vanlige slaget. Dette er siste gang jeg går i klasse med disse menneskene, og kanskje siste gangen jeg ser mange av dem. Jeg har nemlig en liten ting å fortelle. Det har ikke vært hemmelig, jeg har bare ikke skrevet på bloggen enda. Jeg kommer ikke tilbake til Riga i februar sammen med alle andre, jeg skal ha et
frihalvår. Jeg har tenkt på dette siden oktober, og har egentlig aldri vært i tvil om at det er dét jeg trenger å gjøre nå. Noe helt annet enn det jeg har gjort den siste tiden. Men nok om det, det blir nok av tid til å forklare hvorfor. Akkurat nå skal jeg bare nyte de siste dagene i Riga sammen med lillesøster og kjæresten hennes (som skal bo her mens jeg er borte).


See yah soon!


Liker

Kommentarer

licela
licela,
gratulerer!! <3nouw.com/licela
ingridnordli
ingridnordli,
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229