Vårtegn i vintervind

Gåsungene har sprunget ut på noen trær og det er et godt vårtegn. Men den kalde vinden minnet meg på at det fortsatt er litt tidlig...

Søndagstur føles så obligatorisk. Man må liksom ut å gå en tur da. Og det er jo greit nok det, men en må ville det også. Vi var flinke til det for godt over 10 år siden. Da gikk vi i kiosken for aviser før vi gi en såkalt kattepus-tur. Da gikk vi en vei hvor vi visste det ville dukke opp en katt som ville ha kos. Nå er kiosken nedlagt og det er ikke like gøy å gå tur i nærområdet vårt lenger. Sikkert også derfor søndagsturen ikke blir så fast heller, heller en sjelden gang.

Turen vår endte vel litt brått da jeg klarte å tråkke på utrygg snø og bli kliss våt på beina. Da bar det hjem til varm dusj, sjokolade havregrøt, kakao og tegning av bulletjournal oppsett tegning. Men turen i seg selv var fin og det er godt å gå litt. Må prøve å gå turer oftere!

Fun fact: Fra jeg var liten har det vært sånn at når jeg først kom meg ut så ville jeg ikke inn igjen. Sånn er det ennå føler jeg.

#søndag #søndagstur #foto #vårtegn

  • Vår

Liker

Kommentarer