Urdal i Strømsdalen

Skrevet onsdag morgen.

Hvis jeg skal gå turer i mitt nærområde så skjer det to ting: Jeg krysser lett kommunegrenser da her i Rælingen så er grensen til Lillestrøm og grensen til Lørenskog tett opptil hverandre! Nærmeste tursti er i nabokommunen! På min morgentur i dag krysset jeg alle disse grensene og jeg var ikke ute i mer enn en time! Så det er umulig å ikke krysse grenser hvis en ikke kun skal sitte inne. Og det er uaktuelt! Så det er nok noe jeg ikke kommer til å forholde meg til. Men nå ser ikke jeg på det som farlig fordi jeg møter aldri noen, jeg går enten tur alene eller med min mor og jeg foretrekker å ikke treffe på folk på mine vandringer. Så hva gjør det da om jeg går turer rundt her eller andre steder? Jeg er uansett ALENE!! Alene folkens! Null folk! Og jeg har med niste og drikke så er sjelden innom steder og drar også ofte tidlig hjemmefra og hjemover. Så turer over kommunegrenser vil jeg nok fortsette med!

Snart starter Stolpejakten også! Mitt første år så er spent på det.

Nå, over til saken!

Urdal i Strønsdalen. En gammel tømmerstue fra siste del av 1800-tallet. Er det noe jeg savner så er det info, fakta og historie om dette huset. Det finnes virkelig ingenting uansett hvor og hva jeg søker. Og jeg skulle likt å vite om folk som bodde der og åssen det ser og så ut der inne. Og åssen det så ut i området når det var nybygget, når det bodde noen der, når det var i bruk, osv. Jeg kunne ikke komme nær huset da det ligger på andre siden av en trafikkert vei og mye snø. Og om det er lov å ta en titt vet jeg ikke for det ser ganske låst og privat ut. Og jeg ønsker ikke å presse meg på private eiendommer.

Her er det jeg uansett fant på nettet. her og her

Og med så lite er det ikke så lett! Kunne sikkert sett i bøker på bibliotek, men så vidt jeg vet så er det stengt nå. Får ta det så fort det åpner igjen. Men uten tvil, interessant hus! Vært nysgjerrig på det hele livet! Men lite info og finne om det! Og det er irriterende!

#urdalistrømsdalen #tur #turisten #turfolk #lillestrøm #historie #gammelthus #foto #fotografere #fotografier #fotoinspo #fotosafari #fototur #strømsdalen

Liker

Kommentarer

Inger ,

Digger gamle hus. Har noen av ei gammelhytte/hus selv. Ønsker deg en fin dag.:)

ingershelsegevinst.blogspot.com/
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Ha en fin dag du også

nouw.com/ingridmvsliv
VeraLynn
VeraLynn,

Jeg har vært forbi det huset mange ganger, og syntes det er spennende å tenke på hva det har vært med om i alle disse årene. Du kunne jo spørre kommunen om de har noe info om huset. Bestevenninnen min går på Stolpejakt, og fortalte at nå er det like før det hele starter 😊

nouw.com/veralynn
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Ja, jeg må finne ut mer om det huset! Blir artig å teste ut Stolpejakten. 😃

nouw.com/ingridmvsliv