Ukens tanker på en torsdag, sliten og lei!

Nå er jeg sliten og møkk lei. Jobb på torsdager er det verste. Da har det vært kveldsåpent dagen før og butikken ser ut som et bomba horehus! Klær på gulvet, knekte kleshengere, prøverom fult av rot! Lekeavdelingen ser alltid grusom ut, men idag så det faen ikke ut! At folk ikke eier respekt og folkeskikk visste jeg jo, men ikke til disse gradene. Da lurer jeg på hvordan det ser ut hjemme hos dem, helt sikkert plettfritt. For der må de rydde selv der vettu. Her kan de forvente at folk rydder etter dem, og det er en forferdelig uvane og ha! Skulle likt å ta disse rotehodene på fersken og satt dem til å enten rydde etter seg eller kastes ut. Synd jeg ikke bestemmer for da hadde det blitt andre boller her! Ufyselig oppførsel og en skam er det! Rett og slett!

Nå skal det bli godt med helg, kunne egentlig heller trengt en ferie og stukket av til Vimmerby i Sverige til over nyttår. Kommet meg til helvete vekk fra alt sammen og gjort som jeg ville på et sted jeg virkelig kan kose meg på. Jeg trenger å komme meg bort, vekk, rett og slett. Bli fast i Norge pga et virus er bare teit. Jeg skjønner hvorfor, men det er fortsatt teit. Folk trenger opplevelser i livet sitt, ikke bare være hjemme. Det er ikke bra for noe som helst!

Ellers har uka vært rolig. Jobb og hjem som vanlig. Kanskje finne på noe i helgen. Mulig det blir busstreik fra søndag, hva jeg gjør da med jobb osv vet jeg ikke ennå. Jeg vet uansett ikke hva jeg skal gjøre buss hjemover. Nå tar jeg den nye ruta, ganske tungvint i lengden. Men jeg gidder ikke den vanlige fulle bussen heller.. Hvorfor kan ikke elevene ta skolebussen de har fått?! Problemet er vel at den går før skolen slutter. Hva er vitsen da?! Idiotisk opplegg hele greia! Vet ikke om jeg skal gå tilbake til den vanlige bussen, fortsette som nå eller.. nei, jeg vet ikke.

Men nå er jeg heldigvis og endelig hjemme og helgen er her! Ser fram til å shoppe på lørdag og så se hva som skjer på søndag.

Nå skal Nano og jeg kose oss med Huset på prærien på Viasat 6 og spise nøtter!

Senere i kveld kommer mitt ukentlige innlegg om mest leste innlegg i forrige uke. Må legge til linker bare så er den klar. Gøy! Fant visst litt glede i denne dagen likevel.

#tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #meninger #sterkemeninger #minemeninger #sliten #endelighelg #hverdag #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg

  • Hverdag

Liker

Kommentarer