Ukens liste, uke 53.

Ukens opplevelse/hendelser: Forferdelig det som har hendt i Gjerdrum. Tenk på alle de dyra som ikke kan skjønne hva som skjer?! Trist med alle som mistet hjemmene sine og de som også mistet livet. Håper de som er savnet kommer til rette igjen. Typisk at sånt skjer nå, på vinteren med mørke og snø. Men sånne ting passer jo aldri at skjer uansett når på året. Andre nyttårsdag tok vi en oslotur for å finne noen kjente bygg fra to TV serier. Eget innlegg om det snart. Ellers en rolig uke.

Ukens lettelse: At Nano tok nyttårsaften så bra som han gjorde. Han ble nok litt stressa, men han roet seg fort. Det smalt jo på alle kanter og han kunne ikke være overalt samtidig så det ble overveldende rett og slett. Når vi kom inn ønsket han oss velkommen.

Ukens favoritt: Soving på sofaen. Og jeg har begynt å spille Word feud på mobilen med mor og bror, kjempegøy! Og Olsenbanden filmene.

Ukens hobby: Det har blitt et lite opphold med fargelegging denne uka. Dessverre. Gjort lite hobbyrelatert denne uka. Men jeg har jobbet litt med bujoen. Har allerede kommet til mars!

Ukens inspirasjon: Bullet journal og det å spise sunnere framover nå, prøve å unngå og overspise.

Ukens nedtur: At den deilige juleferien snart er over. Mandag er vanlig hverdag igjen.

Ukens outfit: Se under

Ukens høydepunkt: Nyttårsaften! Fyrverkeri og stjerneskudd er utrolig gøy! Det var veldig rolig i år og folk holdt seg til sine. Og hva skjer med at fremmede ønsker hverandre godt nyttår, veldig koselig iallfall!

Ukens favorittmat: Salat og kalkun.

Ukens innkjøp: En oppbevaringsboks til washitapes. Men nå får jeg ikke lukket den da noen tape er for høye.. må ordne et system, må rydde i bujotralla mi. Også bestilte jeg meg den teddyjakka jeg har siklet på lenge. Nå gjenstår det å se om den passer... Og det gjorde den! Se i outfit.

Ukens ønskeliste: Nye vintersko!

Ukens bok: Min Harry Potter Bullet journal.

Ukens film: Sonja og Olsenbanden, har nesten ikke sett på annet enn Olsenbanden denne uka, har ikke vært så mye annet..

Ukens dokumentar: Sonja Henie, isens dronning. Veldig interessant og flott dame! Sett på NRK nett-TV.

Ukens kulturopplevelse: Sightseeing i Oslo ved å ta noen lange trikketurer. Artig bare å ta en tur med trikken på måfå og bare titte ut av vinduet, kanskje gå av på et helt nytt sted eller bare sitte fra start til slutt. Må gjøres mer av!

Ukens jobbtanker: Nå er jeg der igjen at det frister lite å starte på jobb igjen etter ferien. Alltid angstfullt og usikkert etter ferie for min del. Men så fort jeg er i gang så går det seg til. Jeg må bare møte opp og bli lagt merke til.

Ukens funderinger: Det har vært en stille og rolig uke. Mye soving på sofa, Olsenbanden og Bujo. Og Nanokos.

Ukens bilde: Se under

Denne ukens planer: Blir vel å starte på jobb igjen, kjenner at det ikke frister noe særlig for øyeblikket. Ferien har gått i hodet på meg og da blir det sånn.

#denneuken #liste #listen #lister #blogglisten #ukensomgikk #ukensbilde #ukensantrekk #ukens #ukeliste

Liker

Kommentarer