Ukens liste, uke 47

Ukens opplevelse/hendelse: Faren min døde på tirsdag. Det kom en prest innom jobben og fortalte meg det, trodde det bare skjedde på film, jeg..

Ukens favoritt: Sove på sofaen! Sofaen er gammel og slitt, men utrolig god å sove på!

Ukens hobby: Julepynting

Ukens inspirasjon: Du vet ballett-forestillingen Nøtteknekkeren hvor en jente holder opp en nøtteknekker? Jeg har lyst til å gjenskape det bildet på min måte, med en Nøtteknekker, fine klær og farger, bakgrunn osv. Tenkte ikke å stå nøyaktig som jenta, men noe lignende.

Ukens nedtur: Alt som må ordnes og styres med anledning begravelse og dødsfall.

Ukens savn: Åpne museer og teater. Trenger litt kultur snart!

Ukens outfit: Se under

Ukens favorittmat: Har vært matlei denne uka så har blitt mye lettvint.

Ukens innkjøp: Nytt lite juletre til å ha på kommoden på rommet mitt. Rett og slett en motivasjon til å få rydda der!

Ukens favorittdrikk: Sunniva iste og jule-te.

Ukens sang/musikk: P7 klem radio kanalen.

Ukens serie: Hos Martin! Kan se alle episodene flere ganger. Er så koselig! Men på fredag var episodene borte fra YouTube, men da fant jeg Familiesagaen De 7 søstre istedet. Også en bra serie.

Ukens annen lesestoff: KK

Ukens jobbtanker: Nok en gang gikk jobbuka fort. Jeg likte ikke det at det kom en prest for å prate med meg der, kunne vel holdt at han pratet med min mor og bror og de bare sendt en melding? Jobben skal være et fristed syns jeg når det kommer til sånne ting, kunne dra på jobb for å ha noe annet å gjøre og tenke på, komme seg litt ut og bort fra hjem.

Ukens funderinger: Jeg har veldig lyst på en Nøtteknekker. Det er så mange fine på f.eks Nille nå, men å betale 349kr for en syns jeg er litt vanskelig. Jeg kan fint pynte med en Nøtteknekker hele året og på den måten få verdien av prisen, men når jeg skulle se så føltes det utrolig feil. Men heldigvis fant jeg en litt mindre en til en litt rimeligere pris, 199kr. Jeg tror jeg er litt gjerrig i noen situasjoner, mens i andre situasjoner ikke. Får prøve igjen med en litt større en senere, kanskje det blir tilbud snart? Da forsvinner de vel fortere enn svint... At ting skal være så dyrt!

Ukens bilde: Se under

#denneuken #liste #listen #lister #blogglisten #ukensomgikk #ukensbilde #ukensantrekk #ukens #ukeliste

Liker

Kommentarer

theresebraathen
theresebraathen,

Håper du får en kjempe fin uke videre! Å ja ting er dyrt, veldig glad for at jeg fikk nøtteknekker og ballerina til jul i fjor, så gleder meg til å få de opp her hjemme!

nouw.com/theresebraathen
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Takk for det, håper du også får en fin uke! De kan du jo pynte med hele året syns nå jeg. 👍🏻😉

nouw.com/ingridmvsliv