Ukens liste, uke 45

Ukens opplevelse/hendelse: Det har ikke skjedd så innmari mye denne uka som er verdt å nevne. Rett og slett vært en kjedelig uke!

Ukens favoritt: Nano-kos! Han har sovet oppå meg og bare vært kosegutt.

Ukens hobby: Pynte for Rampenissen Alf. Han har fått seg takterasse nå med mye gøy! Se eget innlegg senere.

Ukens inspirasjon: Mina Jacobsens bullet journal videoer på YouTube. Har fått litt lyst til å fortsette på min egen til neste år. Har hennes i år, og sett på neste års bok som var veldig fin, men har lyst til å lage egen igjen nå.

Ukens nedtur: Corona faenskap, får helt angst av å lese at hva de folka gir av regler.

Ukens savn: Folkemuseet! Fra mandag stenges jo det også. Håper de får åpne til julemarked og pyntede hus i desember! Jeg lengter alltid tilbake dit.

Ukens outfit: Grønn Maddison bukse fra Zizzi og Friends t-skjorte fra H&M.

Ukens høydepunkt: Julegave handelen i Oslo på onsdag. Effektiv, tidlig ute og tidlig hjem.

Ukens favorittmat: Kylling og ris, laks og pasta og hjemmelagde pepperkaker!

Ukens innkjøp: Julegaver og pysj til rampenissen.

Ukens favorittdrikk: Fun Light saft med bringebær smak.

Ukens sang/musikk: Odd Nordstoga, Nightwish, og julemusikk på P7 klem på radio!

Ukens bok: Jeg har så mange bøker jeg skulle fått lest, men eier ikke roen på meg til det! Kjempesynd for jeg elsker å lese. Dette må bli den verste lesemåneden ever!

Ukens film: Filmen om Cornelis Vreeswijk sett på SF kanalen. Jeg elsker biografiske filmer og bøker. Heller det og skrekk og grøss enn romantikk og klissete greier.

Ukens serie: Fleksnes. Skulle likt å sitte fast i en heis eller ta tog med han. Jeg hadde latt han prate i vei og ikke blitt sint som de fleste blir på han.

Ukens podcast/lydbok: Åtte små, to store og en lastebil lest av Anne-Cath. Vestly. Vekker barndomsminner å høre på denne historien som jeg hadde og spilte mye på kassett og har lest bøkene. Ikke ferdig med å høre så får fullføre denne uka.

Ukens kulturopplevelse: Nå har det ikke vært noe sånt denne uka og tvilsomt om det blir noe resten av året egentlig. Kysser fingre for noe i desember, men ser mørkt ut. Hater dette!

Ukens annen lesestoff: Blogger, Se og Hør og KK.

Ukens jobbtanker: Hva er vitsen med fire stk på et trangt rom med to sitteplasser? Hva med avstand? Blir det strengere nå framover?

Ukens funderinger: Denne coronaen må vel være sliten nå? Drar jo verden rundt og ødelegger alt?! Kan ikke julenissen ta over verdensreisen med gaver istedet, mye hyggeligere det enn med sykdom?!

Ukens bilde: Kommer under!

#denneuken #liste #listen #lister #blogglisten #ukensomgikk #ukensbilde #ukensantrekk #ukens #ukeliste

Liker

Kommentarer