Ukens liste, uke 44

Ukens opplevelse/hendelse: Denne uka har det ikke skjedd noe spesielt, kun jobb og hjem og lørdagsshopping.

Ukens favoritt: Julenisseskum godis

Ukens hobby: Blogging og pynting

Ukens nedtur: Jeg skulle rekke bussen etter jobb på tirsdag og tok snarveien bak jobben. Og pga alt regnet har det blitt vått og gjørmete der. Og jeg måtte selvfølgelig skli og falle hele to ganger! Så min nye fine ullgenser jeg kun har brukt to ganger fikk møkk på seg, buksa så ikke ut, de hvite skoa er ikke hvite lenger, henda mine var helt grå av stivna gjørme så jeg kunne ikke ta på munnbind engang. Når jeg kom hjem måtte jeg skifte absolutt alt utenom bh og jeg måtte vaske rumpa mi! Heldigvis er det ikke langt hjem med bussen så jeg kom meg fort hjem og fikk skiftet ganske fort så jeg håper jeg unngår å bli syk etter dette. Som hypokonder tror jeg jo at jeg blir syk av det minste lille ting.

Ukens savn: Min fine Mons. Savner han hver dag. Han har vært i sin urne i snart to år, men savnet blir ikke lettere med årene. Nano er en stor trøst, og jeg er utrolig glad i han, men Mons var mitt første kjæledyr fra jeg var 12 år og vi var gode venner. Nå starter november og ting blir ikke noe gøy med tanke på dette.

Ukens outfit: Denne uka var det ikke mye verdt å nevne eller ta bilde av.

Ukens høydepunkt: All julepynten på Rusta. Utrolig koselig og mye fint der nå!

Ukens favorittmat: Salat og sei og poteter.

Ukens innkjøp: Julepynten på Rusta!

Ukens favorittdrikk: Sunniva iste

Ukens sang/musikk: Kaizers Orchestra. Åh som jeg savner dem! Beste musikken! Bl.a platene Våre demoner og Maskineri er elsk! De har så mye braaa!!

Ukens serie: Fortsatt Little house on the prairie på tv6. Men også Atlantic crossing på NRK. Elsker sånne serier, kongelige og krigen er to ting som tiltrekker meg når det kommer til serier og bøker. Og Ikke spør om det som jeg så på NRK nett-TV som handler om folk som svarer på spørsmål ingen tørr å stille. Se alle episodene, veldig interessant og lærerikt.

Ukens dokumentar: We’re off to see the Munchkins, en dokumentar om the Munchkins in The wizard of Oz.

Ukens annen lesestoff: Se og Hør og Her og Nå. Jeg leser dette uten å være flau. Hvorfor er det egentlig en ting å bli flau for å lese disse sladrebladene egentlig?! Teit!

Ukens jobbtanker: Innimellom blir jeg bare så urolig lei. Masse rot, unødvendig rot, folk som ikke holder avstand, for mye folk på for liten plass, folk som rydder der jeg allerede har ryddet, folk som glor på meg når jeg jobber isteden for å jobbe selv. Ellers er det helt greit på jobb.

Ukens funderinger: Nå har det blitt strengere med munnbind bruk på offentlig sted. Butikker, kjøpesenter, restauranter, osv, greit nok, men klarer folk å følge med på det når de ikke engang klarer å følge piler osv?! Er jo håpløst hele greia.

Ukens bilde: Kommer under

#denneuken #liste #listen #lister #blogglisten #ukensomgikk #ukensbilde #ukensantrekk #ukens #ukeliste

Liker

Kommentarer