Ukens liste uke 42

Ukens opplevelse/hendelse: Turen til Norsk folkemuseum onsdag 14.10. og 18.10. De turene trengtes! Føltes godt for kropp og sjel.

Ukens favoritt: Min elskede Nanogutt!

Ukens hobby: Foto!

Ukens savn: Sverige og Småland

Ukens outfit:

Ukens høydepunkt: Da arbeidsdagen på torsdag var over og jeg hadde en uke med ferie foran meg. En deilig følelse.

Ukens favorittmat: Taco

Ukens innkjøp: Grønn ullgenser fra Zizzi. Se bilde over.

Ukens favorittdrikk: Fun Light saft med julebrus smak. Med farris oppi blir det som julebrus.

Ukens sang: Memories av Maroon5, nydelig sang.

Ukens bok: Jeg har levert alle bøkene tilbake til biblioteket i Bjørvika, så jeg må starte på en ny bok nå, vet bare ikke hvilken ennå. Mulig jeg vil lese Anne Franks dagbok igjen.

Ukens film: Anne Frank - The whole story. Filmen er utrolig fin, men historien er helt tragisk. Tenk at alt det faktisk skjedde! Min drøm er å besøke Anne Frank museet i Amsterdam, Auschwitz og Bergen-Belsen.

Ukens serie: Little house on the prairie på tv6. En serie jeg har sett i barndommen og som endelig går på TV igjen. Utrolig koselig serie. Jeg har veldig lyst til å besøke Laura Ingalls Wilder museene i USA.

Ukens dokumentar: Forskjellige om andre verdenskrig. Spesielt Who betrayed Anne Frank anbefales.

Ukens kulturopplevelse: Den 25 timen på Oslo nye Centralteatret. En sterk og fin opplevelse. Første gang på teater siden corona, gikk da det og. Ga mersmak!

Ukens annen lesestoff: Lego blad. Har dilla på Lego for tiden. Har noe interessant på vent angående Lego art.

Ukens jobbtanker: At folk ikke har respekt for oss som jobber der, de bare slenger klær over stativene og lar klær ligge og slenge i prøverommet og forventer at det blir tatt. Fristende bare å la det ligge. Men nå har jeg ferie så nå må noen andre ta møkka.

Ukens funderinger: At det finnes noen som ikke tror på corona pandemien, kaller det juks og svindel... Hvor har de vært i disse månedene?! Da vet man jo hvem som ikke følger regler og som gjør dette vanskelig å bli ferdig med.

Ukens bilde:

#denneuken #liste #listen #lister #blogglisten #ukensomgikk #ukensbilde #ukensantrekk #ukens #ukeliste

Liker

Kommentarer