Ukens liste, uke 17

Ukens opplevelse/hendelser:
-Når jeg var på Vestre gravlund på onsdag var det et helikopter som drev over hodet mitt lenge. Det viste seg det at det hadde skjedd et drap like i nærheten samtidig som jeg var der. Jeg hørte ingen skudd, men hørte mange sirener uten at jeg tenkte mer over det. Er vel sånt man hører mye i byen tenkte jeg..

-På lørdag var vi vitne til at en fugl som kræsjet i er vindu og ble først liggende på ryggen, før den kom seg rundt, fløy litt, men ikke høyt nok så vi flyttet den til et skyggested på et gress hvor den kunne være i fred for folk og trafikk. Håper det gikk bra med den i ettertid. Ikke alltid lett å vite hva en kan gjøre i den situasjonen, kunne ikke bare gå videre heller.

Ukens hobby: Bloggen, Gravsafari, foto, stolpejakt,

Ukens inspirasjon: Sommerbilder med fine kjoler, stråhatter og stråvesker. Har ideer til bilder jeg selv vil ta i sommer.

Ukens modus: Reisemodus, komme seg bort fra hjem og land.

Ukens gått lei: Corona og folk

Ukens savn: Mulighet til å reise til Sverige når jeg vil.

Ukens nytt: To bøker fra Sporrong.

Ukens irritasjon: At alle må ha like tanker og meninger om denne pandemien. Sier jeg min mening så får jeg folk på nakken med engang og folk er ikke mye hyggelige. Men jeg har ingen problem med å gi tilbake et svar i samme tone som jeg får.

Ukens outfit: Se under

Ukens høydepunkt: Turen til Ski storsenter. Var digg å se åpne butikker igjen. Fikk handlet litt nødvendigheter også. Kommer til å fortsettes med når nærsenteret er stengt.

Ukens favorittmat: Burger, salat, sei og potet, rundstykke med ost, salatblad, paprika og agurk.

Ukens favorittdrikk: Fun light saft

Ukens innkjøp: Sketchers sko og stråhatt. Jeg skal hatte meg rundt i sommer!

Ukens ønskeliste: Feriere i Sverige, komme seg bort fra Norge litt.

Ukens bok: Boken om Grotten av Ingvild Bræin. Interessant.

Ukens film: Amundsen

Ukens serie: Hotel Cæsar

Ukens YouTube: Norwaytwins.

Ukens kulturopplevelse: Gravsafari, fant graven til Thorbjørn Egner og Wenche Foss.

Ukens annen lesestoff: Blogger

Ukens jobbtanker: Nå må vi få lov til å åpne opp for kunder snart. Begynner å dra ut dette her uten at det skjer noe. Kommunen forblir stengt uten at vi får noe for det som flere vaksiner f.eks. Har gått for langt for lenge siden dette her.

Ukens funderinger: Jeg skjønner godt at folk tar seg en fest nå. De vil ta tilbake normaliteten og hverdagen og det er virkelig på tide. Jeg er helt for å ta tilbake hverdagslige ting nå, åpne butikker, gi folk tilbake jobben, la folk reise fritt, feire 17.mai som vanlig og kutte ned på disse idiotiske restriksjonene. Jeg som sikkert noen vet har vært imot alt dette fra starten. De reglene jeg holder meg til er å holde avstand, bruke munnbind og god håndhygiene. Andre ting som å ikke ta kollektiv trafikk med mindre jeg må og å holde meg i egen kommune har jeg ikke brydd meg om. Rett og slett fordi her er det ingenting! Og jeg nekter å bli låst fast i en kommune hvor det ikke er noe som helst å se eller gjøre. Her er alt som er verdt å se sett på i over 30 år! Da er det på tide med annet. Det blir ingen veranda-ferie på meg, men dagsturer rundt i Norge. For meg er det ikke vits å ta ut tre ukers ferie hvis jeg må sitte hjemme, jeg vil ikke bruke min ferie på det. Hvis jeg skal det må jeg flytte. Flytte til nytt sted og en større leilighet med flott utsikt over fjorden, hus med egen hage eller noe lignende. Her som jeg bor er det utelukket og bare være hjemme.

Ukens bilde: Se under

#denneuken #liste #listen #lister #blogglisten #ukensomgikk #ukensbilde #ukensantrekk #ukens #ukeliste

Liker

Kommentarer