Uken som ble annerledes

Nano har hatt matsøster mer hjemme hos seg,
Han har ligget mye i fanget mitt og villet ha mye kos,
Han har nok merket til redsel og nervøsitet.

Jeg har fått helt dilla på det camping programmet på Tv Norge. Mange artige folk der, underholdende! Men jeg tror camping ville vært kjedelig. Jeg liker mer at det skjer ting, ikke sitte stille sånn, selvom de gjør ting og spiser. Og fester. Ikke helt det jeg tenker når jeg sier jeg vil at det skal skje ting, jeg tenker mer oppdagelser i nye områder, steder, byer, land...

Jeg har startet mer på fargelegging. Det gjør jeg tydeligvis fast hver jul, men etter nyttår er det et opphold på ubestemt tid, enten til neste jul hvis ikke litt tidligere. Men så så jeg Den hemmelige hagen av Johanna Basford og fikk litt lyst igjen. Og jeg har satt igang med et bilde av noen blomster, bruker Roggbif farger, elsker klare og sterke farger. Bruker tusj, orker ikke fargeblyanter. Blir så svakt.

Tirsdag, onsdag og torsdag. Angst, nervøsitet, redsel, humørsvingninger, opplevelser, venting. En opplevelse mindre smertefullt enn hos tannlege. En venting verre enn tannlege-venting. Urolig.

Fredag. Dagen. Svaret. Lettelse. Glede. Rolig.

En helg foran meg, vil ta en fototur. Trenger å få brukt min kreativitet litt mer. Gå litt. Lei av å være inne. Vil ut. Fint vær. Varmt. Sol. Våren! Snøen smelter. Må ut. Lete, finne, skape.

Hverdag og jobb igjen på mandag.

#hverdagslivet #hverdagslivet #hverdagen #hverdagsliv #hverdagstanker #hverdagsblogg #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg

Liker

Kommentarer