Trio på tur til Sporveismuseet, 1.8.20

På Majorstuen i Oslo står det en vognhall, vognhall 5. Her er det et museum hvor det er utstilt kjøretøy og gjenstander fra sen 1800-tall idag. Du kan besøke forskjellige vogner, prøvesitte, se film, lese og lære. Jeg finner det veldig interessant.

Det står en buss der. Som har vært med i en film fra 1961 med navn Bussen. Og i filmen kjører Leif Juster denne bussen. Tenkte å lage eget innlegg om bussen og filmen. Liker å dele opp litt.

Etter besøket på museet dro vi til Bjørvika bibliotek igjen, jeg måtte lade mobilen og muttern skulle levere og låne bøker.

På fredag og i går var det unødvendig varmt igjen. Men veldig fint at det var endel vind og kjølig på bussen hjem ellers hadde jeg nok krepert igjen. Jeg tåler ikke sånt vær! Og det irriterer meg for det er så mye av det og jeg vil gjerne overleve en sommer uten å være dårlig.

Nå over til noen bilder!

#sommerferie2020 #sommerferie #sporveien #sporveismuseet #majorstuen #oslo #oslove #oslotur #oslolife #turist #turister #turistiegenby #turistiegetland #trikk #buss #tbane #kollektivtrafikk

Liker

Kommentarer