Tre bøker fra mammutsalget 2021 og andre ting

Endelig ble det en mulighet for å sjekke ut mammutsalget! Jeg har vært innom fem bokhandlere da de ikke har alle bøker over alt så for å sjekke alle bøker måtte jeg det. Og jeg kom hjem med tre bøker.

Første boka har jeg allerede på svensk, men jeg ville ha den på norsk også. Boka er en brevveksling mellom en jente som heter Sara og Astrid Lindgren. De brevvekslet i flere år. Dette er litt spesielt da Astrid ikke pleide å brevveksle med de som skrev til henne, de fleste fikk kun et brev og ferdig. Sara var nok spesiell i Astrids øyne. Lest denne før som sagt og den anbefales!

En bok om Gustav Vigeland og om hvordan Vigelandsparken ble til. Der har jeg vært mye, og håper på flere turer snart og med denne boka får jeg nok et nytt syn på den parken, hans arbeid, hva han tenkte og livet hans. Et nytt besøk på museet blir vel også nødvendig etterhvert. En ting kan føre med seg mer.

Krigshistorie er noe av det som interesserer meg mye. Lese om krigen, folk og hva de gjorde og opplevde. De fleste vet vel hvem Quisling er? Dette er en bok om han og krigen.

Denne er ikke fra salget, men utenom. Da jeg er lei bulletjournal for øyeblikket håpet jeg å finne noe annet til jeg finner igjen gnisten. Og denne så interessant ut. Poenget er å fylle ut en gang i uka, f.eks søndag og det er ukesoppgaver som skal hjelpe til med det meste i hverdagen. Kan bli gøy! Tenkte å starte etterpå.

Min mor var ikke ferdig med bursdagsgavene til meg da nedstengningen skjedde så da fikk jeg velge noe nå, og det ble denne diamondpaintingen. Motivet så utrolig stilig ut så valgte denne. Min mor fikk en bok i morsdagsgave samtidig, men er ikke helt ferdig. Det vi ikke rakk før det stengte blir bare utsatt så jeg har en bursdagstur og lunsj i vente og hun har mer til morsdagen i vente.

Så da ble det litt i år også, mammutsalg er noe av det artigste for bokelskere. Billige bøker og interessante titler å hive seg over! Utrolig takknemlig for at det ble en mulighet i år også!

#mammutsalg #bok #boksalg #bøker #historiebøker #lesebøker #shopping #shoppingstips #shoppingtur #shoppingdag #shoppingtips #hobby #hobbyer #diamondpainting

Liker

Kommentarer

charlottestrikk
charlottestrikk,

Spennende og innholdsrike bøker!

nouw.com/charlottestrikk
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Ansolutt! 👍🏻

nouw.com/ingridmvsliv