Tre år siden, men lever på det ennå!

Det er min bursdag i dag og jeg blir 33 år! Ikke verst! Og med det vil jeg fortelle om noe jeg opplevde på min 30-års dag for nøyaktig 3 år siden!

Hvem hadde trodd at min mor skulle overraske meg på min 30 årsdag, og på denne måten! La meg fortelle!

Det var min bursdag og vi skulle på teater, noe som har blitt en tradisjon de siste åra. Vi skulle se The Book of Mormon på Det norske teatret. Igjen. Vi hadde sett den forestillingen en god del ganger. Tror jeg havnet på sånn.. 15 ganger?

Det var drittvær ute, glatt og sludd og jeg ville bare hjem egentlig. Men hun prøvde å få meg til teatret likevel. Og vi kom oss til teatret og humøret ble bedre etterhvert som jeg ble varm og tørr.

Og mens vi venter fyltes det seg opp med masse folk som skulle se på teater den kvelden. En fra Tramteatret/Pelle Parafins bøljeband hadde satt seg ved siden av meg da det var fullt over alt. Han som var på piano, husker ikke navnet hans i farten. Jo, Anders Rogg! Men uansett.

Men plutselig sto det to stykker skuespillere ved siden av meg og gratulerte meg med dagen. Min mor hadde altså fikset det sånn at to stykker fra forestillingen vi skulle se skulle komme å hilse på og gratulere meg! Altså WHAT!! Jeg ble skikkelig skjelven, klarte knapt si noe, de var så hyggelige! Vi snakket litt før de måtte gå igjen, de sa de skulle spille for meg den kvelden. Og pga det var det litt flaut å sitte på første rad egentlig. Men jeg glemte det fort og koste meg igjennom hele showet. Og vi trodde det var over da applausen kom, men Neida!

Under applausen kom en tredje skuespiller fram og ga meg et signert program! De fleste hadde altså giddet å signere og skrive på et dyrt program jeg skulle få! Jeg ble nok en gang skikkelig skjelven at jeg satte meg ned i stedet for å gå ut av salen som de andre hadde begynt å gjøre. Jeg var så satt ut fra det møtet før at dette tok kaka rett og slett! At de gadd alt dette for lille meg som bare skulle på teater på bursdagen min, og hva min mor hadde klart å få til, og de på teatret pleier ikke gjøre sånt som dette engang! Da sier det også litt hvor mye vi faktisk var på teater der, men det er jo også Oslos beste teater! Og det ble en bursdag jeg kommer til å huske og leve på så lenge jeg lever. En stor opplevelse! Skal nok mye til for å toppe den.

#minner #minne #minnerforlivet #minneromdetsomvar #minnerihjerte #bursdag #bursdagsgave #bursdagsbarn

  • Minner

Liker

Kommentarer