To år siden, 2.12.18

Skrevet den 3.12.

I går var det to år siden min beste venn, Mons måtte få slippe. Han hadde hatt diaré på sommeren som ble til forstoppelse på høsten. Han var hos dyrlegen et døgn med intravenøst osv, men var ikke bedre da han kom hjem. Han satt bare ved doen sin, sov, mjauet og slet stakkars. Han spiste ikke og drakk lite, men noe. Da vi tok han til dyrlegen igjen for å se om det var noe som kunne hjelpe fant de ut at hans indre organer holdt på å feile og det var lite å gjøre.

Det var noen vonde dager. Og noe av det verste jeg har opplevd. Jeg var så glad i den lille gutten, han var noe helt for seg selv! Elsket godbiter og tagg mat hvis vi hadde sei til middag, elsket leverpostei og kalkunskiver. Det hente at jeg måtte opp midt på natta for å gi han godbiter. Savner den lille godklumpen. Savner murrene hans og hans kravstore kloring.

Så kom Nano til oss den 13.12.18. En stor trøst i det vonde. Vi snakker om Mons hver dag. Kommer aldri til å glemme han. Han var mitt første kjæledyr, og vi hadde han i 18 år! Jeg kaller han Nanos bror, forteller om han osv. De to er helt forskjellige! Jeg elsker fortsatt Mons, og han er nå i en urne i et skap med minner og pynt rundt seg.

#savn #savnet #savnerdeg #savnersåmeget #saveyourinternet #savne #elsketogsavnet #kjæledyr #katt #kattliv #kattekos #katten #katteliv #bestevenn #bestevennerforalltid #bestevenner

Liker

Kommentarer