To år med Nano!

I dag er det to år siden Nano kom til oss fra Dyrebeskyttelsen, nedklipt og usikker. Han visste ikke hva som ville skje videre, om dette kun var en mellomstasjon eller om det ville vare. Vel, det har gått to år nå og han kan forsikre seg om at han skal ingen andre steder.

Vi er tre personer som er blitt veldige glade i han. Vi har faste rutiner på stell av pels og vask, og han har blitt vant til det. Han kjenner igjen lyder og ser hva som skjer og da går han på badet og venter på børst og vask.

Han er noe av det nydeligste jeg har sett, han har humor og en stor personlighet. Han elsker å erte meg og jeg ser det morer han. Han har de nydeligste labbene og han elsker å sove hos oss, skal helst være inntil eller oppå.

At katter har psyke stemmer også, for i en periode var han veldig usikker og klorte på seg sår og pelsløs. Men det grodde og pelsen vokste ut og han gjorde ikke det mer.

Ja, det har gått to år nå, og fler år skal det bli!

Nano, nå er du hjemme for evig og alltid!

#kjæledyr #kjærlighet #kjærleik #dyr #dyreliv #dyreelsker #dyreelsker #dyrebeskyttelsen #perser #perserkatt #kattliv #katt #kattekos #katten

Liker

Kommentarer

Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,
Såå söt jag bara älskar katter en stor del av mitt liv. Vad skulle jag göra utan de?❤
nouw.com/enitalienareisverige
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,

Det er et godt spørsmål. Når min første katt døde tok det kun ti dager før vi hentet Nano. Jeg trivdes ikke uten dyr rundt meg. Ville aldri hjem fordi det var så tomt og stille.

nouw.com/ingridmvsliv
Enitalienareisverige
Enitalienareisverige,

Åh jag vet hur är det. Jag hade min katt ( bästa kompis ❤) 7 år sedan blev han jätte sjuk, överlevde 6 månader med mediciner och så vidare men sedan dög han 😢😢det tog ett par år tills jag kände att det var dags för en ny❤

nouw.com/enitalienareisverige
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,