Ting jeg har lyst å gjøre i høst og vinter

- Teater. Finne en forestilling og dra på, f.eks på Det norske teatret hvor de har noe som går. Eller på vandreteateret på Akershus festning, Krigens skjebner. Bør finnes muligheter for ett eller annet..

- Gå mer turer. Iallfall en liten tur hver dag. Men her møter jeg på noen problemer. For det første har jeg ikke tid på morgenen. Og etter jobb er jeg for sliten. Og hvis jeg skal være veldig ærlig så er jeg møkk lei å gå turer hjemme. Her har jeg gått turer i over 30 år og har liksom sett det meste. Nå må jeg inn til Oslo for å finne noen interessante steder å gå. Jeg var veldig flink med en morgentur hver morgen når jeg ikke var på jobb fra 12. Mars og det gikk noen uker før jeg plutselig gikk lei. Er så lei området her!

- Lese ferdig bøker. Prøve å lese to kapitler hver kveld. Holder på med to bøker fra biblioteket i Oslo nå og de har jeg frister på. Må få lest de ut før fristen!

- Kutte ned på godteri og mellomspising. Jeg liter litt med det med søtsug. Kan være flink innimellom og kun ha godis i helgene, men så spekker jeg kanskje neste uken. Jeg prøver å ha sunne matpakker og sunne valg til middag. Men nå har jeg også begynt igjen med frukt til kvelds. Poenget er å kutte ned på godis i hverdager og se om jeg kan kutte det mer senere. Brusen gikk det veldig bra med, drikker det sjeldent, og veldig lite av det som smaker godt.

#blogg #nouw #nouwseptemberchallenge #nouwhøst #ting #tingommeg #hverdagstanker #hverdagsblogg #tingågjøre #personligblogg

  • Blogg

Liker

Kommentarer