Til regnbuelandet Oz og tilbake.

Søndag for snart en uke siden var vi på Chateau Neuf og så siste forestillingen med Trollmannen fra Oz. Jeg fikk sett tre forestillinger mens det har gått og merker jeg fint kunne sett det igjen. Forestillingen var utrolig bra og folka var så utrolig flinke. Og hunden som spilte Toto var utrolig skjønn.

Jeg elsker historien, jeg elsker de karakterene. Lyman Frank Baum har skrevet et mesterverk! Iallfall i mine øyne. Og filmen med Judy Garland er og blir min store film-favoritt!

Jeg har slitt litt med å finne en favoritt-karakter. Men på denne forestillingen var alle så herlige på sin måte.

Sofie Bjerketvedt var Dorothy. Utrolig flink med flott stemme! Janne Formoe spilte Almira Gultch og den onde heksa fra vest. Digger hekselatteren hennes og at sopelimen var byttet ut med en segway. Hilde Lyrån spilte tante Em, Glinda og lærer. Per Theodor Paulsen spilte Onkel Henry og portvakten. En morsom portvakt.

Tom Sterri spilte professor Marvel og trollmannen fra Oz. Alexander Langset spilte Hunk og fugleskremsel. Sindre Postholm spilte Hickory og blikkmannen. Håvard Eikeset spilte Zeke og løven. Og hunden Toto ble spilt av Hiro.

#trollmannenfraoz #chateauneuf #studentersamfundet #majorstuen #oslo #teater
  • Teater

Liker

Kommentarer