Tanker om natten

Jeg ligger i natten til torsdag og klør mine myggestikk mens jeg skriver dette. Postet nå på dagen torsdag.

Sommeren skal være en fin og trivelig årstid. Det er tidlig lyst ute, varmt i været og alle virker så glade. Alt skal liksom være så bra og alle skal være lykkelige nå som det er sommer. Det er et krav jeg ikke klarer å oppfylle.

Altså, sommeren er en fin årstid den.. men det er noen ting ved den jeg bare ikke takler:

- Varmen. Greit, vær fra 10-15 og max 20. Da med en vind en kan kjøle seg med. Over 20 grader takler jeg dårlig. Det har jeg bevis med vitner på.

- At folk sier at det ikke er lov å klage på varmen. Kan jeg si til de at de ikke skal klage på kulden da? Det går for det samme. Folk takler forskjellig, ingenting er feil!

- Maset om den perfekte sommerkroppen. Bare drit i det! Jeg kommer aldri til å bli slank så jeg har den kroppen jeg har og vil ikke høre noe om at noe er feil med den. Er det sommer? Ja! Har du en kropp? Ja! There You go! 

- Insekter. En enkel dag tok jeg sjans på å kun gå i shorts og T-skjorte. Og hva skjedde?! Oppspist av mygg! Jeg har fortsatt arr fra fjorårets oppklødde stikk og nye er på vei. For ikke å snakke om vepsen. Du kommer til å høre vill banning og se en krigsdans du aldri har sett maken til hvis du er i nærheten og jeg har veps rundt meg.

Altså, jeg sliter litt med å finne gleden på sommeren. Jeg fungerer rett og slett ikke. Eneste lyspunkt er den tre uker lange ferien jeg får hvert år. Og når den er over er det bare å se fram mot høsten hvor jeg kanskje kan føle litt mer glede.

#sommer #summer #tanker #meninger #hverdag

Liker