Tanker i senga..

Når blir det lyst igjen?!

Syns hele november bare har vært lang, mørk og regntung. Akkurat som i fjor, og det gir ingen glade følelser. Det gir angst. Jeg liker høsten, men akkurat november måned kunne jeg klart meg uten. Den er bare lang og kjedelig. En gjør ikke annet enn å vente på noe. Og noe hva da?! Jeg vil egentlig bare sove bort hele greia.

Snøen har regnet bort, det nytter ikke å gjøre noe ute i dette været, hjemme er kjedelig, blir bare våt til og fra jobb, får ikke brukt de klærne jeg vil pga regn, savnet til Mons kjennes sterkt, alt føles tomt og vanskelig på en måte. Hadde det vært litt snø så hadde det lysnet litt?

Håper desember blir mer lysere.

#tanker #tankerinatten #ytringerogtanker #minetanker #hverdagstanker #høst #november #november

Liker

Kommentarer

Skrotnissefrue
Skrotnissefrue,
Jeg er så enig! November har bare vært evig mørke og regn og atter regn, skulle ønske den måneden kunne strykes fra kalenderen. Sliter med angst jeg også og sånt drittvær gjør angsten verre, ja. Hadde enn snøen blitt liggende, men neida. Håper den kommer tilbake selv om meterologene spår en mild og klissvåt vinter men vi får håpe de tar feil. Jeg har også mistet en katt jeg elsker over alt på jord, så vet alt om hvor uendelig vondt det er ♥️ klem
nouw.com/skrotnissefrue
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Leste et sted i går at det skulle bli kaldt igjen også, så håper det stemmer! Jeg skal på julemarked på Norsk Folkemuseum så jeg håper på opphold iallfall den dagen! Kjipt hvis det skal regne når folk skal selge ting i bodene sine.

Veldig vondt å miste pusen sin. Nano er en fin erstatning, veldig glad i han! Men han er liksom ikke Mons. Han var min første katt og kjæledyr. Men jeg lærer mye ved å ha/ha hatt to forskjellige katte-personligheter også. 👍🏻😊
nouw.com/ingridmvsliv