Tanker en søndagskveld

- De skal åpne igjen for skoler og aktiviteter for barn og unge. Men det er de det er mest smitte hos for tiden! Hundrevis av barn er i karantene nå på Romerike. At de kan la de smittesvina leve som nogenlunde normalt når vi voksne må holde oss i ro inne når det er de som har høyest smitte nå?! Uaktuelt! Hva med de voksnes psyke oppi dette her da? Tror de vi har det lettere?! Da kan jeg godt binde dem fast på hver sin stol sånn at de er tvunget til å høre på mine meninger om dette her! Bare pass på at det står noen psykologer klare til dem når jeg er ferdig!

- Etter fototuren i Oslo på lørdag ga det mersmak med mer turer. Det spiller ingen rolle for meg om byen er nedstengt for jeg skal ikke innom noen butikker. Jeg skal gå turer ute, ikke møte noen for jeg kjenner ingen som bor i Oslo. Jeg skal bare gå turer ute i byen, lete opp fine fotomotiver, Oslohistorie, filme til TikTok, rett og slett bare gå turer i andre miljøer enn hjemme! Det gir meg mer kreativitet, motivasjon og lyst til å gå mer. Jeg må nå målene mine på skritt og bevegelser mer enn jeg gjør nå. Det er folkemengder som er farlig, ikke byen i seg selv!

- Som du leste så er jeg på TikTok nå. Hundre år for sent ser det ut til. Men jeg syns det er gøy, følger endel allerede og har fått noen følgere selv også. Og jeg har fått lagt ut bilder og noen filmer selv også. Kjempegøy er det og en blir litt avhengig. Heldigvis kan jeg leke meg med TikTok på jobben for jeg driver den kontoen også! Kan bli gøy framover.

#tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #tankerpåensøndag #ytringerogtanker #ytringer

Liker

Kommentarer