Syns ikke noe om det!

Innlegg skrevet for lenge siden, men glemt bort og lagt ut nå. Dette var før munnbind anbefalingen som er idag.

I forrige uke bestemte de som bestemmer regler nå at det er Ok og sitte sammen på bussen igjen. Og det syns jeg ingenting om!

Jeg er avhengig av buss for å komme meg steder. Til og fra jobb, til og fra Oslo, og i Oslo. Og det er litt stress for bussene fyller seg opp og ingen tenker konsekvenser. Sjåføren bare fyller på selvom det er fullt så ingen kommer seg av eller på for den saks skyld, og det blir dytting.

I disse tider er det litt, eller mye skummelt. Hvem vet hva folk bærer på av basselusker og om de har god hygiene. Jeg stoler ikke på noen i disse tider.

Jeg kommer nok til å fortsette å sitte alene, jeg setter meg uansett alltid ytterst fordi jeg ikke vil havne på innsiden av en fremmed som også kommer til å sovne så jeg ikke kommer av. Jeg er den som ikke sier fra, jeg klarer det ikke. Og derfor må jeg gjøre bussturen bra nok for meg selv. Så jeg syns det er en uting.

#ruter #buss #kollektivtrafikk #tankerogytringer #tankerogmeninger #minemeninger #sterkemeninger #tankerogmeninger #mening

Liker

Kommentarer