Storytime!

Dette er en storytime fra barndommen! I et tidligere innlegg skrev jeg om SIA runden, den runden løp vi en del på skolen og jeg var jo veldig vant til denne runden, var kjent med veien osv da vi innimellom også gikk den runden på fritiden.

En gang da skolen skulle løpe/gå den runden klarte jeg faktisk å gå meg vill, noe som var helt idiotisk egentlig. Da vi hadde kommet oss til den skogen og det bare var å gå til Venstre så så jeg en annen gikk til Høyre og opp til et sted som heter Åmodtdammen. Og plutselig fulgte jeg etter han uten å at jeg husker hvorfor. Det var jo aldri den veien vi gikk tidligere uansett. Og vi havnet til skogs! Og vi gikk oss vill. Men vi fulgte samme vei tilbake og kom fram til skolen til slutt.

Han fikk gå rett til sin far, mens jeg ble dratt hardt i armen inn på et kontor. Akkurat som jeg hadde skyld i noe. Men det hadde jeg ikke. Jeg pratet aldri på skolen pga Selektiv mutisme så de fikk jo ikke noe ut av meg og ble frustrert. Min mor kom til slutt og vi dro hjem.

Senere år hadde de satt opp en saftstasjon ved den bakken før veien delte seg og jeg fikk beskjed om å ikke gå feil. Gikk aldri feil igjen og går nå i senere tid nesten aldri den turen da den er ganske kjedelig.

Så sånn gikk det! Og i ettertid har jeg ikke fulgt etter noen gutter heller. Hehe.

#story #storytime #barndomsminner #barndomsminnen #skoleminner #minner #minnerforlivet #minneromdetsomvar #gamleminner

  • Minner

Liker

Kommentarer