Stolpejakt 17.4.21

Dette var forrige lørdag med det fine været. Du har sikkert lest i media at folk samlet seg i parkene den dagen, og at en park spesielt var avbildet? Det var parken på St.Hanshaugen og der var jeg, men på stolpejakt. Satt litt på en benk og drakk litt før videre ferd nedover og hjem. Det var mye folk, men hva annet forventer man en fin vårdag? Aldri vært helt for den regelen om å være mest hjemme. Det går helt fint med turer hvis en holder seg til sine og avstand til andre. Liker ikke bare å være hjemme.

Men uansett! Turen var kjempefin, vi så nye steder og fant endel stolper. Men det tar litt tid å bli ferdig og fullføre et kart fordi det er så mye att og fram og opp og ned og fram og tilbake, og da blir jeg fort lei. Hadde vært bedre om det gikk an å begynne øverst og jobbe seg nedover. Men det blir vel ingen utfordring ut av det. Men jeg har det uansett gøy på tur!

#stolpejakt #stolpejakten #sthanshaugen #oslo #oslove #oslotur #oslolife #foto #fotografere #fotografier #fotoinspo #fotosafari #fototur

Liker

Kommentarer