Sove ute?

Det har blitt så populært å sove ute i disse tider. Hengekøyer har vel ikke vært utsolgt før nå?

Det å sove ute er ikke noe for meg. Jeg foretrekker hotell! Jeg vil ha en ordentlig seng og et ordentlig bad med en do! Jeg gidder ikke gå rundt i skogen og skvette bak en busk, det ligger virkelig ikke for meg. Jeg er også redd for at det ikke finnes en hengekøye ikke kan holde meg uansett, og at trærne brekker hvis jeg prøver, haha! Sææært!

For all del, jeg tar gjerne en skogstur, null problem det! Men å bli der, sove, campe, Neitakk. Men go for it de som vil! Jeg skjønner at folk må tenke nytt nå i disse tider, og det ser veldig koselig ut også, noen har jo utsikt og laget det flott til, men det skal veldig mye til for at jeg havner der. Ikke for å være negativ eller noe, men folk er forskjellige og foretrekker forskjellige ting og det er fullt lov! Jeg har aldri vært et friluftslivsmenneske på den måten. Tror ikke jeg blir det heller. Men det er nå meg.

#tankerogytringer #tanker #meninger #tankerogmeninger #tankerpåensøndag #tankerommorgenen #meninger

Liker

Kommentarer

mariasinverden
mariasinverden,
Hahaha, er ikkje noko friluftsmenneske eg heller - men eg kunne tenkt meg å tatt ein overnatting i telt med hunden min i sommar! 1 natt ute skulle eg ha klart tenkjer eg! Før det er heim til kvardagsluksusen med toalett og dusj! Alle er forskjellige, og godt er det! 😊
nouw.com/mariasinverden
Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,
Ja, heldigvis. Foretrekker nok hverdagsluksus framfor friluftliv når det kommer til overnatting. 👍🏻😊😅
nouw.com/ingridmvsliv