Søndagstur i bilder og min helg ellers

Denne helgen ble som sagt veldig rolig da vi ikke kommer oss noen særlig gøyalt sted uten buss. Så fredag og lørdag ble hjemme med soving, TV og nett.

Jeg har fått helt dilla på og se på at folk åpner opp lego på YouTube, adventskalendere og vanlig lego. Får lyst til å begynne med lego igjen selv. Mye gøy man kan lage da! Problemet er bare plassmangel for min del. Mye bygges opp og må stå da det er store greier. Ønsker meg faktisk lego til jul, helst i Friends TV-serien og Harry Potter tema. Skal se om det finnes mer artigheter på onsdag.

Lørdagskvelden så vi på Stjernekamp, farfar-serien på TV2 og avsluttet med Den siste Fleksnes på natta. Kjempekoselig!

Søndagen gikk vi på tur igjen. Tredje søndagen ute på tur nå og jeg håper det holder seg som en tradisjon. Det er jo også godt bare å ligge og daffe på sofaen hele dagen, men en blir så giddeløs og daff av det. Det blir man jo etter en tur og, men på en annen måte. Så jeg håper vi klarer å holde på dette, og at bussen snart går så vi kan dra andre steder og gå på turer, ikke bare her hjemme. Tenkte Sognsvann, langs Akerselva, Holmenkollen, osv. Litt annet miljø, miljøbytte er bare sunt!

Her er bilder fra søndagsturen.

#helg #helgen #helgibilder #helgekos #helgetur #helgdag #søndag #søndagstur #søndagsmys #søndagskos #lørdag #lørdagskveld #lørdagskos #lørdagshygge

  • foto

Liker

Kommentarer