Søndag i Vigelandsparken, Oslo bymuseum og Vestre gravlund

I dag var det mer utrygt for regn så da bestemte vi oss for å besøke Oslo bymuseum. Jeg måtte også få orden på medlemskortet mitt, noe som også ikke gikk idag. Så jeg måtte fornye medlemskapet og få et helt nytt kort som nå funker. Heldigvis! Det er veldig hyggelige og hjelpsomme folk som jobber der.

Vi så igjen på krigsutstillingen og det nye Teatermuseet, skikkelig fascinerende det scenografi-yrket. Kan si det er et av mange drømmeyrker. Etterpå spiste vi lunsj, vafler og is ble det, og farris til meg og kaffe til muttern. Etter det ble det en tur i Vigelandsparken. Det ble tatt endel bilder som vanlig. Er aldri en tur uten foto! Så de som er med meg på tur må enten være tålmodig eller like å ta bilder selv.

Vi kom oss opp til monolitten denne gangen og da var veien til Majorstuen så lang så da tok vi nærmeste t-bane som var ved Vestre gravlund, da fikk jeg besøkt Bokken Lasson også. Det regnet så det ble bare en rask gjennomgang, men vi må tilbake for mer gravsafari snart.

#sommerferie #sommerferie2020 #vigelandparken #frognerparken #oslo #oslove #oslotur #oslolife #oslobymuseum #vestregravlund

Liker

Kommentarer