Søndag 28.6.20 - Et museumsbesøk

På den fine og regnfulle søndagen tok vi en tur innom Oslo bymuseum for å sjekke ut den nye utstilingen om Andre verdenskrig. Veldig interessant, lærerikt og tankevekkende. Hvem vet hvordan jeg ville oppleve det hele på den tiden... For det var ikke bare-bare! Jeg kjøpte meg en bok om krigen, dagbøker som ble skrevet av en dame under krigen. Liker godt å lese sånne bøker, interessant med innblikk i hvordan folk levde og opplevde alt sammen.

Museet hadde også ordnet nytt i Teatermuseet med kostymer osv, perfekt for meg som både er teater og historie interessert.

Jeg er jo medlem av venneforeningen til museet og jeg har derfor eget kort som jeg kan komme inn gratis på. Men nå funket det ikke, sto vare utgått den 31.12.2019, selvom jeg har betalt årets beløp og validert kortet. De som jobbet der fikk seg virkelig et prosjekt med å finne ut av det uten noe hell. Så vi må komme tilbake for å finne ut om jeg må ha nytt kort eller om de fant ut av det til slutt. Ikke meg imot, for da kan vi se utstillingene igjen også.

#oslo #oslove #oslotur #oslolife #oslobymuseum #bymuseet #oslohistorie #majorstuen #frognerparken #andreverdenskrig #krigshistoria #teater #teaterhistorie #søndag #søndagstur

Liker

Kommentarer