Sommerferie dagboka 2020

Dette er hva jeg har fått til i dag av produktivitet. Jeg har funnet en notatbok fra Søstrene Grene som jeg vil bruke som sommerferie dagbok i år. Jeg lagde en forside, fant fram små utklipp også fra Søstrene Grene, fargepenner og washitapes som passet fargene på pennene og sånn ble det.

Jeg er fornøyd med åssen det ble. På neste side limte jeg inn et kart over Norge. Den siden er ikke helt ferdig ennå, mer som må planlegges først.

Nå er jeg spent promp jeg får den ferien jeg bestilte, i såfall er det bare 37 dager igjen. Og hvor vi havner i år er heller ikke godt å si. Det er iallfall utelukket å bare være hjemme og i hjemmekommunen, jeg har lyst på en tur til Lillehammer blandt annet. Kanskje Dokka også for å besøke gravene til familien og kanskje se oss om på de steder jeg var mye på sommerferie som barn, men ikke vært på siden bestefars død for mange år siden. Savner barndommens sommerferier!

Skulle virkelig ønske vi kunne sette nesa mot Vimmerby i Småland, Sverige som vi pleier, hadde blitt vår femte år vi hadde reist i år, men neiiiida, det jævla viruset skal finnes og gjøre det så surt for alle! Så fort muligheten byr seg så drar vi!

Så vi får se hva denne dagboka blir til, om det i det heletatt blir noe som helst. Jeg er iallfall klar.

#hobby #hobbyblogger #hobbybloggare #hobbyer #notatbok #feriedagbok #dagbok #snartferie #sommerferie #kreativ #kreativitet #kreativt #washitape #søstrenegrene #diysøstrenegrene

Liker

Kommentarer