Snø og innkjøp - Hei mars!

Skrevet søndag morgen.

Hei, mars! Endelig er første vårmåned på gang, men du trengte ikke ta med deg snøen?! Når vi ikke har hatt snø siden desember så trenger vi det ikke nå heller! Jeg gleder meg til litt mer varme sånn at vinterjakker kan legges bort og denne smittsomme tiden kan gi seg! Jeg går inn i min tredje uke som forkjølet nå, og er drit lei! Og det corona greiene er skummelt nok i seg selv og vil ikke ha den smitten. Jeg skal til Sverige i sommer så dette har ikke jeg tid til!

I går var det lørdag og vi tok en tur til Oslo for noen ærender. Vi var innom Normal, men fant ingenting. Vi var innom Claes Ohlson for notatbok og pledd. På Platekompaniet fant jeg tegneserieboken om Vazelina og på Tanum bokhandel en siste bok for min del i Mammutsalget. På bussen hjem ble jeg dårlig og måtte slappe av i kulden da jeg kom hjem. Noe ga seg, men ikke hodet så jeg måtte tidlig i seng på kaldt rom og med paracet. Idag er jeg fin igjen heldigvis.

Og nå hører jeg måkebilen ute som skal gjøre det glatt. Og i morgen tas vannet her igjen for tredje gang. Skjønner det er nødvendig, men det får da være nok nå?!

Blogges!

#shopping #claesohlson #platekompaniet #tanumbokhandel #mars #vårmåned #helg #helgen #vazelinabilopphøggers

Liker

Kommentarer

Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,