Slette Facebook?

Skrevet i går ettermiddag.

Dette tar på psykehelsen løs dette her! Jeg orker faen ikke mer! Jeg advarer om at dette innlegget kan være litt rotete. For hodet mitt koker nå.

Det var en jente som virkelig hadde problemer med at jeg må jobbe. Ikke kunne jeg ta buss, jeg måtte ha hjemmekontor, sykle, gå, bla bla bla.. og jeg måtte bo på et hotell rett ved jobb hvis det andre var umulig. Det er ikke sånn det funker i virkeligheten. Jeg må på jobb, og dit går det bare buss og det er langt å gå. Det fant jeg ut under busstreiken. Og fra nærmeste hotell må jeg uansett ta buss til jobben.. hun holdt kjeft til slutt så hun innså nok at hun hadde tapt.

Og det med å være egoistisk. En må ta vare på seg selv for å ta vare på andre! Ved problem på fly må man ta på seg selv luftmasken før du hjelper andre på med den. Og på båt må du ta på deg selv en redningsvest før du hjelper andre! Hvorfor er det så vanskelig å skjønne?!

Steng ditt og datt, lockdown og mas. Den jævla lockdown maset! Vil folk leve i et stengt land eller?! Hvis jeg ikke ønsker å være med på lockdown er jeg en del av problemet. Det er jeg faen ikke! Folk skulle bare visst! Problemet er at jeg MÅ ut etter to dager inne ellers blir det et rent helvete her! Jeg overtenker, kverulerer, kjefter og det blir en så utrolig dårlig stemning. Og dette er ting jeg ikke får gjort noe med. Derfor er det bra at jeg har en jobb som gjør at jeg kommer meg ut av huset og i kontakt med folk. Etter jobb pleier jeg å være for sliten til å gidde å gjøre noe uansett så er jo mye hjemme, og det er bare mor og bror jeg har kontakt med fysisk.

Jeg har lenge vurdert å slette Facebook møkka. Det er jo ikke noe hyggelig der lenger. Det er ikke lov å si sin mening om ting hvis det ikke er det som er rett for den eventuelle saken. Altså, det er helt lov med sin egen personlige mening ennå! Må alle tenke og gjøre likt?

Jeg har jo litt kontakt med familie på face som bor lenger unna, og det er kjempehyggelig! Og jeg liker å dele bilder fra mine nødvendige turer. Men ellers er alt bare sure miner, alle må gjøre ditt og de kan ikke holde på med datt... jeg må gå i tenkeboksen!

#tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #ytringer #ytringerogtanker #facebook

Liker

Kommentarer

Marianne
,

Du har så rett,vi bor i et land Med ytringsfrihet så du må få si meningen din uten å bli skjelt ut for det. Jobben er så viktig for deg og du er iten tvil veldig flink til Jobben din også 😊 støtter deg jeg hvertfall. Fortsett å si meningene dine du ❤

Ingridmvsliv
Ingridmvsliv,