Skummelt!

Kommunen min har gått fra å ha hatt null smitte til en annenhver dag til plutselig mange. Og nå idag har vi ingen igjen. Jeg vet det har vært smitte på en skole i nærheten av jobben min, skolen og barnehagen rett ved meg og sånt er jo skummelt. Corona rett utenfor døra!

Det var så lovende en god stund, naboskolen klarte å holde seg fri en god stund i vår og plutselig så satt den. Jeg gikk jo fra å si at når denne møkka kommer hit skal ikke jeg ut til å si at jeg ikke kan sperres inne uten en tur ut hver tredje dag. Jeg trodde det kunne gå, men det fikk jeg motbevist ganske tidlig.

Nå er jeg spent på om jeg må begynne å jobbe med munnbind på. Jeg føler det kan bli kronglete, men vet det kan gå bra. Jeg gikk også fra å ha helangst for å bruke munnbind til at det er null stress. Så lenge jeg ikke hører noe må jeg nok møte på jobb, jeg skal absolutt ikke klage på at jeg kan jobbe, hadde vært mye værre å engste seg hjemme. Jeg kan få noe annet å tenke på, møte kollegaer og komme meg ut. Veldig mange som går en usikker tid i vente nå og det syns jeg høres veldig skummelt ut. Men foreløpig gjelder dette ut november, får håpe desember kan være litt mer åpen!

Jeg har jo planer i desember jeg virkelig håper kan gjennomføres, men har en stor tvil. Mine planer er julemarked på Norsk Folkemuseum, Jul i vinterland i Oslo og Putti Plutti Pott forestilling. Men jeg har dårlige følelser ass. Selvfølgelig skal helvetesåret 2020 ikke avsluttes bedre.

#coronavirus #tanker #tankerogytringer #tankerogmeninger #tankertildeg #tankerommorgenen #tankerpåensøndag #ytringer #ytringerogtanker

Liker

Kommentarer